:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
NOVI SAD - Penzioner Dušan Mraović (83), koji je zadavio suprugu Jelenu (78) posle svađe zbog tanjira s kajmakom, osuđen je na pet godina robije, odlučilo je sudsko veće Okružnog suda u Novom Sadu. Dušan je ubio Jelenu 22. decembra prošle godine, u kuhinji njihovog stana u šesnaestospratnici na Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu.
U toku istrage, okrivljeni Mraović priznao je ubistvo, detaljno opisujući kako je zadavio ženu.
- Tog dana spremio sam doručak, kajmak i sir, i stavio ga na tanjir, kad je do stola došla moja supruga. Ona je uzela taj tanjir i krenula da ga odnese. U tom trenutku mi je pao mrak na oči. Izvukao sam tanjir iz njenih ruku i razbio ga o njenu glavu - ispričao je Mraović tokom suđenja.
On je objasnio da je s Jelenom živeo u ovom stanu godina, a da su im se kasnije pridružile i njegova ćerka i unuka. Ćerka je donela jedan skupoceni servis koji je dobila na svadbi, ali mu supruga nije dozvoljavala da ga koristi.
- Kad je uzela taj tanjir, to me je jako povredilo i ponizilo - ispričao je Mraović.
Pomahnitali penzioner je zatim ženu uhvatio za kosu, bacio je na pod, a potom čučnuo pored nje i počeo obema rukama da joj steže grlo i vrat. Nesrećna Jelena se u početku otimala, međutim, pošto je Dušan, iako stariji od nje pet godina, bio jači, lako je savladao njen otpor.
Sudski veštaci utvrdili su da je Mraović u trenutku zločina bio u stanju bitno smanjene uračunljivosti. Verovatno zbog toga nije ni znao kad je zadavio nesrećnu ženu, ali kad je ona prestala da se bori i da mrda, Dušan je ušao u svoju sobu i posle nekoliko minuta ponovo pogledao u trpezariju. Jelena je ležala na podu, između stola i ležaja, u istom položaju, pa je Dušan shvatio da je umrla.
(Kurir)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Bože oprosti, ali dosta mi je više ovih crnih vesti.
Kad god otvorim novine, neka tuga...
A lešinari željni senzacionalizma samo tipkaju textove i kamče što jezivije priče
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
| Annabel_Lee je napisao/la sledeće: | Bože oprosti, ali dosta mi je više ovih crnih vesti.
Kad god otvorim novine, neka tuga...
A lešinari željni senzacionalizma samo tipkaju textove i kamče što jezivije priče  |
jel se to odnosi na novinare?
pa da se nesto lepo desava u svetu,. verovatno bi to i prenosili, u suprotnom, strahote se desavaju, u svetu i kod nas, pa zar treba da ne vidimo i ne cujemo nista?
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Da, odnosi se na novinare, Bogu hvala, nisu svi isti
Ranije, bogami, nije hronika činila 50% novina Ni tad nismo žmureli pred grozotama. S tom razlikom što nisu samo o njima pisali.
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
|
Zivci, zivci mu popustili...Ovakve vesti vise nisu ni skandalozne ni sokantne, one su uobicajene. E to je problem, kad ovako nesto postane svakodnevnica.
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|