Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
Draga moja,jagne moje
ja te zezlila pa skoknuh tu da sharnem sta
Da se prisjetis starih dobrih dana
moja je draga vjestica
Konjanik Ludi Bosanac
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
a vala baš... DoktorKica... liječiš li ti koga?... il je to samo 'nako da se ima naziv...
šalu na stranu, pamet u ruke, put pod noge, šal oko vrata i sve to, i de bogati, kilu švicarskog najlošijeg sira donesi, da dam jednom smradu ovdje smrad na smrad, *ovno na *ovno
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva.
velociraptor Banovan!
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
Jeckooooo, druze moj, pa kako ja ovo ranije nisam video?
E druze moj, da je srece pa da caskamo o lepsim stvarima, da je srece...
Nema nam vise, jecko, Falca...10 godina od kada nije sa nama. Takav je zivot: najbolji nam ljudi odose.
Nikad vise Australija nece dati takvog pevaca kao sto je bio Valco.
Dzaba im i kenguri i koale i taipani i Aboridzani.
Nema nam vise Valca, onog sto je pevao...
Secas li se reci one njegove pesme:
Treba li da umrem da bih oziveo...
jel tako idu reci one njegove pesme?!
Nadam se da ce ova tema zaziveti i da cemo dolaziti svi koji te postujemo i lepo se druziti.
poljuBci za tebe!!
Boky ¤ The King of Kolo ¤
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
Doktorice .. tebi jos ne znam sta da poklonim ali kad razmislim .. javicu se .. za sada cu samo jedan veliki i slatki poljubac da ti poklonim
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
Jednoj od mojih najboljih koleginica, i jedinoj trostrukoj koleginici.
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
a vidi belaja od nje, mislim, svaka joj čast, al da se ovdje ne javi, pa sram te bilo. SAmo nemoj reč da ti Nikola ne da, odma letim Seatom u CH da ja i on popričamo
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva.
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
Jooooj hvala vam svima, nije da necu i da ne smem da se javim... Hahahahaah ne stizem!
Ljubim i ja vas
Evo svratih i do tebe ime moje, red je...pa i tebi nešto da darivam...što će ti sad trebati, da malo podgojiš mužića...mlogo bre mršaF
U svijetu tajni mi nismo sami...
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
Hvala ime, naravno, samo mislim da bih i ja trebala malo da se ugojim
I ja mislim isto...znači, ti da mu čitaš, on keceljče oko vrata i milina
U svijetu tajni mi nismo sami...
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
samo 3 ostale...
najbolje na svetu
i to sa dzemom od sljiva
jubim te
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi. Michelangelo Buonarotti
Vreme je podešeno za GMT + 1 sat Strana 1, 2sledeća
Strana 1 od 2
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma