:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Kompanija Weinstein radiće produkciju filmske verzije "Alhemičara" brazilskog pisca Paula Koelja koju će režirati holivudska zvezda Lorens Fišborn, saopštio je u nedelju u Kanu Harvi Vajnstajn.
Producent je naveo da će film koštati "više od 60 miliona dolara" i da snimanje počinje krajem proleća ili početkom leta.
Vajnstajn je dodao da se nada da će "Alhemičar" ponoviti uspeh ranijih filmskih adaptacija kao što su bili "Engleski pacijent" i "Talentovani gospodin Ripli".
"To je knjiga koja me je zaista inspirisala", rekao je Vajnstajn novinarima na kanskom festivalu. "Lično ću se baviti produkcijom. Ja sam retko lično producent. Mi obično samo omogućavamo produkciju".
Koeljov roman, objavljen pre 20 godina, prodat je u oko 30 miliona primeraka u svetu.
Fišbern je, u video poruci povodom snimanja "Alhemičara", naveo da se oseća kao "najsrećniji čovek na svetu. On ne samo što će režirati, nego će i igrati Alhemičara, a učestvuje i u pisanju scenarija.
Zasad se ne zna sastav glumačke ekipe, iako je Vajnstajn kazao da bi voleo da u njoj bude španska glumica Penelopa Kruz.
(Beta)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
Jejaorka ~Angel azul~

|
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 39404

|
|
|
Hm...ovo će biti interesantno...
|
U svijetu tajni mi nismo sami...
|
|
| |
|
 |
BulatCar ::The Dark Knight::

|
Godine: 37
Datum registracije: 25 Jun 2007 Poruke: 10451 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Odlična knjiga... film neću pogledati jer u knjigama je mudrost a u filmovima zarada...
mislim na filmove radjene po romanima.
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
|
Pročitao sam knjigu, ali ne bi bilo loše da pogledam i film, mada ne očekujem nešto preterano od njega...
|
|
 |
bokiskroz Upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Dec 2007 Poruke: 296 Mesto: Beograd

|
|
|
Nisam jos procitao knjigu, nazalost, ali cu je procitati. Koliko cujem, knjiga je vrh, zaista nema potrebe da se snima film...
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|