www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Zar je i tata trudan?
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 20, 2008 1:17 am    Naslov poruke: Zar je i tata trudan? Na vrh strane Na dno strane

Ako ste prošli bar jednu trudnoću, možda ste u periodu dok ste bili u drugom stanju primetili neke čudne promene u fizičkom smislu i kod svog supruga. Sigurno ste pucali od smeha gledajući kako je svakog jutra vašem mužu muka i bili ste ubeđeni da se budući tata izmotava i umišlja. Međutim prevarili ste se! Stručnjaci potvrđuju tezu po kojoj se mnogim muškarcima tokom perioda od devet meseci, dok im je supruga trudna pripisuje takozvana „fantomska trudnoća”. Specijalisti sa Univerziteta u Sent Džordžu ističu da se simptomi karakteristični za trudnice mogu pojaviti i kod muškaraca koji će uskoro postati očevi.
Taj fenomen, britanski naučnici nazivaju „couvade sindrom". Pošto su budući očevi svakodnevni svedoci teškoća kroz koje prolaze trudnice, neki od njih se nesvesno solidarišu sa mukama i dobijaju gotovo identične simptome.
Kod većine muškaraca koje je pogodila ”fantomska trudnoća„simptomi su se pojavili u prvim mesecima trudnoće, a nestali odmah po rođenju deteta. Ipak bez obzira na tezu britanskih naučnika ”couvade sindrom„ nije priznat kao medicinsko čudo."

(bebac.com)

jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 41

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 20, 2008 2:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sad će još ispasti da je njima teže nego nama...

elem, tokom moje trudnoće, mužić je bio više 'trudan' nego ja Mr. Green tako da... sve je moguće Mr. Green

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 41

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 20, 2008 2:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa .. licno sam video preko moga oca kad se moj brat " vrtio po stomaku " kako i muskarac moze da bude " trudan " jer se tada ispolje sve moguce vrline muskarca i tada se pokaze prava ljubav prema partneru .. naravno .. u normalnim okolnostima.

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 21, 2008 3:10 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E, a kao da je nama lako kada su žene u drugom stanju,ponekad im je nemoguće ugoditi

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Zar je i tata trudan? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon