www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Objavljen snimak Anđeline Džoli u narkomanskom...
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 20, 2008 1:22 am    Naslov poruke: Objavljen snimak Anđeline Džoli u narkomanskom... Na vrh strane Na dno strane

Britanski "San" je danas objavio eksluzivan snimak na kome Anđelina Džoli priča sa ženom koja puši heroin u jednom od mesta gde se okupljaju njujorški narkomani.
Snimak datira još iz 1999. godine kada je Anđelina imala 23 godine, a nigde se ne vidi kako popularna Oskarovka uzima drogu, već je snimljen deo razgovora o sado-mazo iskustvima i ubijanju kućnih ljubimaca. Na snimku lošeg kvaliteta čuje se kako Anđelina priča da je učestvovala raznim seksi igrama i kako misli da su takve igre, gde je neko povređen ili vezan, "kul".
Popularna glumica je izjavila i da je slučajno ubila nekoliko ljubimaca - miša je usmrtila kada ga je obojila u plavo, hrčak joj se smrzao nakon hladnog tuša, a gušteri su umrli nakon što ih je predugo ostavila na suncu.
"San" prenosi da je Anđelina bila redovan posetilac mesta gde se okupljaju uživaoci narkotika, u čuvenom "Čelsi" hotelu u Njujorku.
"Njena "drugarica" iz tog perioda je izjavila da je Anđelina i tada pričala kako će usvojiti veliku porodicu iz celog sveta", navodi "San".
Scene iz ovog video snimka su objavljene u britanskoj dnevnoj štampi i kako je objašnjeno oni bi trebalo da posluže kao primer drugim zvezdama koje imaju probleme, da ipak mogu da promene nešto u svojim životima.
Sve što je prikazano na snimku je daleko od Andelininog trenutnog stanja. Ona je sada "moderna mama" i ambasadorka pri Ujedinjenim nacijama, drugi put je trudna i nosi blizance, a ponosni otac je glumac Bred Pit.
Anđelina Džoli koja danas ima 32. godine, nikada nije poricala da je nekada uzimala drogu.
"Uzimala sam kokain, heroin, ekstazi, LSD, sve. Prestala sam sa tim odavno", prenosi "San".
Brojni mediji ističu da bi ova ovi priča mogla da posluži kao primer da mnogim problematičnim zvezdama, a pre svega Ejmi Vajnhaus i Pitu Doertiju.

(Blic)

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 46

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 20, 2008 5:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

"Heroin je samo način kojim nam Bog kaže da imamo previše novca" - Robi Vilijems.

Uvek se setim toga kad pročitam tako nešto... Rolling Eyes

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 41

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 20, 2008 2:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jao ljudi .. daj bre pa dokle vise ovo vadjenje iz naftalina sto bi rekli .. ovo je bilo " pre nove ere " .. zena se popravila i sada ima svoj zivot i svoju porodicu .. c,c,c .. stvarno nemam reci sto se tice tabloida .. postaju mi grozni ..

Dobermani
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 47

Datum registracije: 31 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 20, 2008 6:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nije mi jasno privatan zivot je privatan ona je fuuulll glumica i cao a sta radi van scene toje njena stvar

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 21, 2008 2:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma to je ste njena stvar ali kada im karijere nisu kako treba sami traže od novinara da pljuju po njima samo da bi sebi podigli cenu

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 41

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 21, 2008 3:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo bas gledam nesto .. pa ne samo da su izneli snimak nego su jednostavno prineli i to da su je videli golu na balkonu i da su je slikali .. c,c,c .. stvarno zeni nedaju mira ..

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Objavljen snimak Anđeline Džoli u narkomanskom... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon