:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Kada odradi jednočasovni koncert za neimenovanu, ali očigledno prebogatu Ruskinju, proslavljeni britanski muzičar Elton Džon postaće rekorder po honoraru za jedan nastup među samostalnim izvođačima. Elton Džon će zaraditi tri miliona evra za nastup na otvaranju jednog luksuznog hotela u Moskvi. Proslavljeni kantautor (61) je, zbog brojnih obaveza, najpre odbio ponudu da nastupi u Moskvi, ali kada je ponuda dostigla tri miliona evra, jednostavno nije imao izbora osim da prihvati poziv. Žena koja ga je angažovala ima pravo da odabere repertoar, a pored basnoslovnog honorara, moraće da izdvoji još nešto „siće” da bi pevača svojim avionom prevezla do Moskve i nakon koncerta vratila u London.
(Blic)
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
3 miliona evra ... pa dal je ova zena normalna .. c,c,c .. Boze ti pomozi .. ima nas raznih .. definitivno
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Pa bolje liku 3 miliona evra nego nekim nazovi pevačima,ako ništa drugo a ono čovek zna znanje
|
|
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
Dobro Dacho .. znam ja da on ima znanje niko to ne porice ali .. 3 miliona evra .. da to nije malo .. previse ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
bolje bi joj bilo da meni da te pare...ma...i pola je dosta, a ima da joj pevam triput bolje od eltona...evo, cak cu i sama platiti prevoz i smestaj
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|