:: |
Autor |
Poruka |
Mirzoid Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 08 Maj 2008 Poruke: 21

|
|
..bilo sta od Modern Talkinga.
Vec sam rekao,dance pop njemacka drupa,od 80tih pa na ovamo.
Poznatiji hitovi: Brother Louie,Geronimo`s Caddilac,You are my heart,You can win if you want.
Hvala.
|
|
|
|
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
Ostavi e-mail adresu
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
 |

|

|
|
Nisam imao pristup netu par dana,izvinjavam se sto nisam ranije ostavio mail.
Mirzoid88@hotmail.com
Zahvaljujem!
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Nistha ja ne dobi na mail..
|
|
|
|
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
Šaljem za par minuta celokupnu diskografiju
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
 |

|

|
|
Dobio.
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
E ovako:
Treba mi jedna pjesma,ne znam kako se zove,ni ko je pjeva..Ustvari znam da je musko..
...Refren ide ovako nekako "A sad ti kazem pred svijetom samo za tebe sam cuvao.."..Prije toga jedna strofa ide kao u stilu "Ljubav vjecna kao Pariz ili Rim"..
Ima dosta muzike prije nego sto pjesma pocne,mislim uvod je podugacak sa muzikom ,a refren sa doticnim pjevacem cini mi se pjevuse i nekakve djevojke..
Jao,jao..
|
|
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Nije bez razloga postaljena tema Trazim naziv pesme/izvodjaca http://www.domaci.de/viewtopic.php?t=37891 obrati se tamo za naziv pesme i izvodjaca, a onda ce i clanovima biti lakse da ti posalju pesmicu
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |

|

|
|
Ne snalazim se ja bas najbolje u prostoru i vremenu..
|
|
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Nikakav problem kada dobijes tamo naziv pesme ili izvodjaca dodji opet na ovu temu i upisi naziv pa da neko od clanova posalje
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |

|

|
|
No sikiriki.To mi je jasno..
|
|