www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Pretukli je u školi, nastavnik nije reagovao
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 41

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 24, 2008 6:09 pm    Naslov poruke: Pretukli je u školi, nastavnik nije reagovao Na vrh strane Na dno strane

Učenicu sedmog razreda osnovne škole "Dušan Jerković" u Užicu V.M., pretukle su dve devojčice i jedan dečak, učenici iste škole, a nastavnik kome se požalila nije reagovao, piše list "Blic".

Kako list navodi, V.M. su preksinoć u školskom dvorištu a zatim u obližnjoj ulici, pretukle dve učenice šestog razreda i jedan osmak.

"Bez ikakvog povoda skočile su na mene i počele pesnicama da me tuku. Ispred škole je bilo tridesetak đaka, a među njima najviše dece iz mog razreda, koji su sve posmatrali i navijali", rekla je V.M za "Blic", dodajući da je ipak uspela da pobegne i uleti u školu.

Prema njenim rečima, u hodniku je srela nastavnika fizičkog faspitanja i ispričala mu šta se desilo, a on joj je odgovorio: "Tuci i ti njih!" "Rekao je i da odmah izađem iz škole, jer mora da zaključa vrata", istakla je ona.

Nakon što je izašla iz škole, V.M. je krenula kući ali su je na sto metara od škole čekale iste dve devojčice i grupa dece koja je posmatrala tuču. "Ponovo su nasrnule na mene i još žešće nastavile da me biju pesnicama u glavu. Drugi đaci su stajali okolo i navijali. U jednom trenutku sam osetila jak udarac nogom u leđa. Dok su me udarali, videla sam da jedan dečak drži mobilni telefon uperen prema nama, pa pretpostavljam da je snimao tuču", navela je pretučena devojčica.

Kada je ponovo uspela da pobegne, krenula je u školu i tamo opet srela nastavnika fizičkog kome je sve ispričala a koji joj je ovog puta rekao da sve to "sutra prijavi direktoru".

Lekari su, nakon incidenta, konstatovali kontuziju trbušne duplje zbog čega je devojčica povraćala krv.

"Blic" navodi da niko od nadležnih u školi nije želeo da komentariše događaj i dodaje da je policija saslušala nekoliko očevidaca i vinovnike tuče i da je izveštaj prosledila Okružnom tužilaštvu u Užicu.

(Beta)

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 24, 2008 7:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma i ti prosvetni radnici su mi preko k..ca kao da nema dovoljno školovanih ljudi da ih zamene,kao da su bogom dani da budu u tim školama ,pa treba ih otpustiti sve redom i naći ljude kojma je vaspitanje dece naj bitnije, a ne štrajkovi za povećanje plata, uz sve to bi im trebalo doživotno zabraniti da se bave poslom u struci, pa i bilo kojim poslom jer ovo je stvarno sramota

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 24, 2008 7:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

D@cha je napisao/la sledeće:
Ma i ti prosvetni radnici su mi preko k..ca kao da nema dovoljno školovanih ljudi da ih zamene,kao da su bogom dani da budu u tim školama ,pa treba ih otpustiti sve redom i naći ljude kojma je vaspitanje dece naj bitnije, a ne štrajkovi za povećanje plata, uz sve to bi im trebalo doživotno zabraniti da se bave poslom u struci, pa i bilo kojim poslom jer ovo je stvarno sramota

Slazem se ali to je stvar pojedinih a ne svih profesora (pazi kad ja to kazem... Rolling Eyes )

The tears of a clown make the whole world laugh.

h17m4n
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 20 Feb 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 25, 2008 12:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja ne znam sta se vi ljudi tripujete......ovo je Srbija......lepo rek'o nast. fiickog "tuci i ti njih".......to je jedino resenje u ovoj zemlji u kojoj zivimo.............

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Pretukli je u školi, nastavnik nije reagovao Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon