:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Policija iz Užica uhapsila je Milenka K.(61) iz Ivanjice koji je osumnjičen da je ubio maloletnog B.M. (13) iz sela Trešnjevice, opština Arilje.
Majka maloletnog B.M. prijavila je Dežurnoj službi Policijske stanice u Arilju nestanak dečaka 24. maja i navela da se dečak prethodnog dana oko 18 časova udaljio biciklom u nepoznatom pravcu.
"Preduzetim merama utvrđeno je da je 23. maja oko 18 časova maloletnog B.M. pozvao Milenko K., inače prijatelj njegove majke, da se nađu u zaseoku Divljaka, selo Trešnjevica u Arilju pod izgovorom da mu je kupio skuter koji mu je ranije obećao", navodi se u policijskom saopštenju.
Milenko.K. je potom maloletnog B.M. više puta vojničkim ašovom "ranije pripremljenim za izvršenje krivičnog dela" udario u glavu i telo: "Leš je zatim odvukao u obližnju šumu i prekrio ga suvim lišćem i granjem. Bicikl kojim se dečak dovezao stavio je u prtljažnik svog vozila i bacio u blizini puta Arilje-Ivanjica, napravivši prethodno deformaciju prednjeg točka kako bi prikrio izvršenje krivičnog dela."
Nakon toga, Milenko K. se sa meštanima sela uključio u potragu za dečakom, održavajući stalni kontakt sa majkom.
Policija je u nedelju, uz pomoć meštana sela Trešenjcice, pronašla telo dečaka. Uviđaj su izvršili istražni sudija Okruznog suda u Užicu i zamenik Okružnog javnog tužioca, a učestvovale su i kiriminalističke službe policije.
Motivi ubistva još nisu poznati.
Milenko M. priveden je istražnom sudiji Okružnog suda u Užicu.
(Beta)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
neuhvatljivaa x fille sauvage x

|
Godine: 39
Datum registracije: 06 Nov 2006 Poruke: 6644

|
|
Zaista tuzno...
Moja drugarica poznaje tog coveka....strasno, nemam reci
|
|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Kako ljudi nisko padnu , ubiti dete koje mu je unuk po godinama ,pa bez obzira i koliko godina ima ,taj nazovi čovek je stvarno nisko pao
|
|
|
| |
|
 |
Ginobili93 ...3,2,1...

|
Godine: 33
Datum registracije: 05 Jan 2008 Poruke: 1059 Mesto: Kaluđerica

|
|
Ja ne znam kako neko BIĆE može da uradi ovako nešto...Da ubije dete....skoro 5 puta mlađe od sebe....uzas
|
|
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
|
Svasta Boze .. ljudi su to gledali i da nisu nista uradili.. c,c,c .. stvarno ne mogu da verujem .. tog coveka treba u ludnicu
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
Ubio dečaka, sakrio telo u šumi, pa tešio njegovu majku
ARILJE - Milinko Kušić (61) iz Ivanjice ubio je u petak u selu Trešnjevica trinaestogodišnjeg Miroslava Bogdanovića da bi se osvetio njegovoj majci, koja je sa njim pre godinu dana raskinula ljubavnu vezu. Svirepi ubica udarao je ašovom žrtvu po glavi sve do smrti, a zatim telo sakrio u šumu i sa meštanima i policijom krenuo, navodno, u potragu za dečakom.
Ubica je očito isplanirao zločin do detalja i u petak uveče pozvao telefonom Miroslava, koji je bio sam kod kuće. Dečakova majka Dragica Milivojević bila je u Arilju, a to je znao i njen bivši ljubavnik Kušić. Kako „Blic“ saznaje iz izvora bliskih istrazi, Kušić je dečaku rekao da mu je kupio skuter, poklon koji treba da preuzme na brdu Gradina.
- U petak između 18 i 19 sati Miki je protutnjao na biciklu kraj našeg dvorišta. Ranije je znao da zastane kraj naše kapije, ali ovoga puta vozio je neobično brzo i samo kratko dobacio: „ Šta radite“ - ispričao je juče Milan Todorović (55), prvi komšija Miroslava Bogdanovića i njegove majke, koji je dva dana kasnije i pronašao telo dečaka.
Na dva i po kilometra od kuće, kraj seoskog puta na brdu Gradina, Milinko Kušić čekao je dečaka. Nakon što je Miroslavu bukvalno smrskao glavu ašovom, njegovo telo je odvukao u šumarak nekoliko metara iznad potoka i prekrio ga granjem.
Da bi zavarao trag, ubica je dečakov bicikl stavio u automobil, a zatim se dovezao do mesta zvanog Klisura, šest kilometara udaljenog od mesta zločina. Na obali reke Moravice, uz magistralni put, ostavio je bicikl u nameri da zavara trag. Njegova namera je bila da policija posumnja da se dečak utopio u reci. Da bi sve izgledalo kao da je Miroslava odnela reka posle saobraćajne nesreće, Kušić je slomio prednji točak na biciklu i na braniku ostavio plavi trag kako bi delovalo da je dečaka udario automobil.
Kako se Miroslav do mraka nije pojavio kući, majka Dragica alarmirala je policiju i komšije, koji su pokušavali da otkriju bilo kakav trag nestalog dečaka.
Dok su Trešnjevčani prevrtali svaki kamen tražeći Miroslava, ubica je hladnokrvno sedeo u njegovoj kući. Pio je kafu sa Dragicom i davao joj lažnu nadu da je dete živo i zdravo.
- On je, u stvari, došao da vidi da li drži stvari pod kontrolom. Pričao je kao da se ništa nije dogodilo - prisećao se dečakov stric Dragan Bogdanović.
U subotu ujutro potraga je nastavljena. Oko dvesta meštana Trešnjevice i policija pristigla iz Arilja, Užica, Požege i Ivanjice uzaludno su pretraživali teren. Sa grupom očajnih ljudi tragao je i ubica - Milinko Kušić.
- Stigla je vest da je bicikl pronađen u Klisuri, na obali Moravice, što je potragu navelo da dete tražimo duž korita reke. Svi smo nagrnuli u tom pravcu, ali bez rezultata. U nedelju ujutro pridružila nam se i ronilačka ekipa, ali ni tada nije bilo vajde. Kušić je sve vreme bio sa nama i ništa nije ukazivalo na to da je on ubica - pričali su juče meštani Trešnjevice.
Jedna starija žena koja živi na Gradini izjavila je da je i u petak, dok je zalivala plastenik, čula zapomaganje „deteta ili žene: nemoj više da me udaraš, ubićeš me“. Policija je saznala od dečaka iz sela da im se Miroslav poverio kako će dobiti skuter i krug oko ubice je tada počeo da se sužava.
Crne slutnje su se obistinile kada je u nedelju ispod lokalnog puta u šumarku pronađen leš Miroslava Bogdanovića.
- Isto veče, Kušić je priznao da je to učinio kako bi se osvetio Dragici Milivojević. U njegovoj kući pronađeno je oproštajno pismo u kome on obaveštava suprugu da će dići ruku na sebe. To pismo pronašla je policija, ali ne i njegova supruga - kaže izvor „ Blica“.
Trešnjevicom se juče prolamao lelek majke Dragice. Padala je po dvorištu oplakujući sina Miroslava i klela zločinca.
- Godinu dana nisam mogla iz kuće da ga isteram. Dolazio je, pisao poruke i tražio da mu se vratim. Ubi mi dete, životinja - jecala je žalosna majka.
Pokojni Miroslav bio je odličan đak i primeran dečak. Živeo je sam sa majkom, dok mu se otac Radmilo Bogdanović pre osam godina odselio u Kanadu. Sahrana Miroslava Bogdanovića zakazana je za sredu na lokalnom groblju.
Izvor:
Blic
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|