:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Da li ste znali da je prosečnoj osobi potrebno 12 minuta da se seksualno uzbudi, da se 25 kalorija na sat troši ljubljenjem, a da 33 odsto žena glumi orgazam?
Znamo da vas ove činjenice zanimaju, da ne kažemo "uzbudjuju", i zato vam prenosimo ostatak "seksulane matematike", koju je objavio list "24 sata".
Tokom sna muškarac doživi u proseku pet erekcija, dok tokom života ejakulira 15 litara sperme, koja se tom prilikom kreće 45 kilometara na sat. Muški orgazam u proseku traje 25 sekundi, a ženski 18.
Prosečna veličina penisa je 15 centimetara, a tokom erekcije može i do 20 centimetara. Istraživanja su pokazala da 45 odsto muškaraca želi veći penis. Bez obzira na veličinu, penis ima 4.000 nervnih završetaka, dok ih klitoris ima 8.000, što je najveća koncentracija na celom telu.
Medjutim, 33 odsto žena glumi orgazam, mada ih je čak 90 odsto izjavilo da partner u većini slučajeva to ne prepozna.
Podaci Svetske zdravstvene organizacije pokazuju da se 100 miliona seksualnih odnosa dogodi u svetu svakog dana, a da je za 50 odsto manji rizik od smrti od srčanog udara kod osoba koje redovno imaju seks.
Tokom seksualne aktivnosti povećava se nivo testosterona, a taj hormon pomaže zaštiti srca od stresa i štiti od osteoporoze. Takodje, 25 kalorija na sat se troši ljubljenjem, a 200 u seksualnom odnosu koji traje oko pola sata.
(MONDO)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
Marjan84 Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 03 Feb 2008 Poruke: 511 Mesto: Izmedju pakla i raja "KingCity"

|
|
Trenutno kod nas, muskarci vise daju paznje svom telu nego zene. A to da 33 % zena ne uziva u sexu je zato sto tih 33 % ne zive normalan i zdrav zivot. Nego sede pored TV-a, vode abrove, cigare, samo jedu i nije im do nicega. To je nasa tragedija, pogotovu ovde u Kraljevu
Ajmo zene u teretane, trcite, radite vezbe i uzivajte u zivotu.
Da vidim sta imate da kazete na ovo?
|
_________________ "The brightest lights in the darkest nighT"
.:.MARJAN.:. |
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
25 sekundi ? hm .. pa .. i nije to toliko lose .. mislim ipak je to gotov pola minute
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
To je dokaz da su muskarci iskreniji barem u tom delu
|
|
|
| |
|
 |
ex_deda Banovan! *28*

|
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 7256

|
|
Ko li je taj pac'enik shto je uzeo shtopericu pa da meri, bio zensko ili mushko
|
in tears we spilled while roaming earth
Thourn Whaul (2007)
|
|
| |
|
 |
sweetlady ..femme fatale..la vraie..

|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji

|
|
| Marjan84 je napisao/la sledeće: | Trenutno kod nas, muskarci vise daju paznje svom telu nego zene. A to da 33 % zena ne uziva u sexu je zato sto tih 33 % ne zive normalan i zdrav zivot. Nego sede pored TV-a, vode abrove, cigare, samo jedu i nije im do nicega. To je nasa tragedija, pogotovu ovde u Kraljevu
Ajmo zene u teretane, trcite, radite vezbe i uzivajte u zivotu.
Da vidim sta imate da kazete na ovo? |
Nisam u Kraljevu ne mogu reci da nisi u pravu ali ipak mislim da bi muskarci trebali posvetiti malo vise paznje i interesa sta prija njegovoj lepsoj polovini sta je uzbudjuje sta dovodi do "ludila" mislim da to nema nikakve veze sa gledanjem tv-a, abrovima ili jelom:lol:
P.S. To je bar moje misljenje
|
|
|
| |
|
 |
jerotije rank

|
Godine: 43
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676

|
|
^Aha, jos i da znamo da gledamo u pasulj pa da tamo vidimo sta vam prija a sta ne.
Evo vidis da vam je lakse i lepse da odglumite orgazam nego da nam stavite do znanja kako da vas dovedemo do istog (cast izuzecima). Pa kad je tako, onda ga glumite do mile volje. Nama je u svakom slucaju lepo.
|
_________________ Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on... |
|
| |
|
 |
sweetlady ..femme fatale..la vraie..

|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji

|
|
| jerotije je napisao/la sledeće: | ^Aha, jos i da znamo da gledamo u pasulj pa da tamo vidimo sta vam prija a sta ne.
Evo vidis da vam je lakse i lepse da odglumite orgazam nego da nam stavite do znanja kako da vas dovedemo do istog (cast izuzecima). Pa kad je tako, onda ga glumite do mile volje. Nama je u svakom slucaju lepo.  |
Niko ne trazi od vas da "znate da gledate u pasulj i tamo vidite sta nam prija" mislim da lice osobe i uzdisaji mogu da vam pokazu da li ste na dobrom putu, i potpuno se slazem sa time da treba partneru "staviti do znanja" sta nas uzbudjuje i ne sumnjam u to da je vama muskarcima u svakom slucaju lepo, poenta je u tome sto vam moze biti samo jos lepse i stepen uzivanja visi kada osetite da lepsa polovina uziva isto toliko koliko i vi cak mozda i vise (mi mozemo imati vise orgazma)
|
|
|
| |
|
 |
Anđela inso umjetnica

|
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
| Marjan84 je napisao/la sledeće: | | A to da 33 % zena ne uziva u sexu je zato sto tih 33 % ne zive normalan i zdrav zivot. |
Za kaj misliš da sve žene mogu bit opuštene u svom životu? Nije baš svim tim ženama lijepo iz tko zna kojih razloga? Ne žive svi baš tak lagodno danas...
Ne kužim uopće čemu tolika koncentracija sigurnosti u tvom postu da je to zbog nezdravog života? Iskustvo? Možda neke od njih su i frigidne, ne?
Neke sigurno ne žive ugodan život, ne žive ni muškarci, ali baš svih kao 33 posto?
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|