:: |
| Autor |
Poruka |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
2. 06. 2008.
Mladić S. B. star 36 godina, pronađen je mrtav u petak u jutarnjim satima na prostoru Momčilovog grada. Uviđaj na mestu događaja izvršio je Branislav Lukić, istražni sudija Okružnog suda u Pirotu. Prema njegovim rečima, u prisustvu lekara konstatovano je da nema spoljnih, vidljivih povreda. Lekar nije mogao da se izjasni o uzroku smrti, koja je nastupila u četvrtak oko 20 sati, pa je naložena obdukcija. Prema rečima Branislava Lukića, uzeti su i uzorci za toksikološku analizu, jer predmeti koji su pronađeni pored tela ukazuju da je S.B. možda upotrebio neku opojnu drogu. Tačan uzrok smrti znaće se nakon izveštaja obducenta i toksikološke analize, kaže Lukić.
(TV Pirot)
|
|
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
|
Nista narocito i nista slucajno .. zivimo u 21. veku gde je sve normalno pa cak i predoziranje.
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
upravo tako, nit prvi nit poslednji put...
ne znam samo jel da zalim ili da mi bude svejedno
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
| dameski je napisao/la sledeće: | upravo tako, nit prvi nit poslednji put...
ne znam samo jel da zalim ili da mi bude svejedno |
I jedno i drugo moja dameski .. i jedno i drugo ..
Zaliti sto je jos jedan mladi zivot ugasen i sto ce mnostvo ovakvih mladih zivota da se gasi ...
Iskulirati da ti bude svejedno iz razloga sto takve osobe ne podrzavam u nicemu posto i ptice na granama znaju da je droga losa ali se nekim osobama to ne moze dokazati.
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|