Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
Policija u gradu Arvada, u američkoj saveznoj državi Kolorado,traga za dvojicom lopova koji su u "akciji" nosili maske u trendu, ali koje malo pokrivaju, odnosno ženske tange.
Na snimku načinjenom bezbednosnom kamerom vide se dvojica nenaoružanih muškaraca kako kradu novac i cigarete u jednom supermarketu.
Da bi sakrili lice, jedan od lopova na glavu je navukao tange zelene boje, a drugi se opredelio za plave tange.
Oskudni donji veš jedva im je pokrivao nos, usta i bradu, ostavljajući vidnim ostali deo lica. Jedan od dvojice lopova nosio je i roze ruksak u kome su odneli plen.
Lopovi, inače sasvim normalno obučeni u pantalone i majice, stari su oko dvadesetak godina, saopštila je lokalna policija, prenele su agencije.
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla
Šta im sve neće pasti na pamet
marijana23 <Usne boje vina>
Godine: 41
Datum registracije: 06 Mar 2008 Poruke: 14391 Mesto: negdje
E golemo...Mozda to postane novi trend,da se tangice nose na glavi..
_________________ Pjevat cu dok suze me ne zabole,
ljubit cu dok usne mi ne izgore,
voljet cu dok oci se ne zatvore,
zauvijek ces biti tu..
h17m4n Početnik Domaćeg.de
Godine: 34
Datum registracije: 20 Feb 2008 Poruke: 47
nema bt sad je modi da krades sa tangama na glavi>>>>>
_________________ bas sam kloshar zar ne?
Konjanik Ludi Bosanac
Godine: 46
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
kontam, moža je ovo dobra taktika. imal tangi za moju veliku glavu? fali mi koji 'iljadarka
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva.
Boky ¤ The King of Kolo ¤
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
Ala su ova dvojica momaka pametni majko moja .. pa to samo jednom majka moze da rodi
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma