:: |
| Autor |
Poruka |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Nataša Demkina (21) u Rusiji je poznata kao devojka koja ima "rendgenske oči". Ona tvrdi da ima dvostruki vid, jedan joj omogućava da vidi kao i ostali ljudi, a drugi da posmatra unutrašnjost ljudi - njihove organe.
Upravo zahvaljujući toj svojoj osobini, ona je najavila da će pomagati bolesnicima da bi im se tačno utvrdila dijagnoza.
"Imam dva vida. Mogu da ih zamenim bilo kad u slučaju da želim da vidim unutrašnje organe neke osobe. Prebacivanje vida mi nije teško, samo moram da pomislim na to", kaže plavokosa devojka, koja izaziva veliku pažnju u naučnim krugovima.
Njene dijagnoze ponekad su tačnije od onih koje daju doktori na poznatim svetskim klinikama kada koriste najmoderniju tehnologiju.
"Teško je objasniti kako prepoznajem bolesne organe. Oni proizvode neku vrstu zračenja kao radijaciju", ističe Nataša, koja svoje unutrašnje organe ipak ne može da vidi.
Neobičnu sposobnost Nataša je otkrila kada je imala 10 godina. O njoj je u Rusiji napravljena specijalna TV emisija pre nekoliko godina.
Gostovala je i na japanskim institutima, kao i u TV emisijama u Velikoj Britaniji i SAD.
Sposobnost "rendgenskih očiju" testirala je na Brioni Varden, reporterki britanskog "Sana" kada joj je nabrojala sve povrede koje je zadobila u automobilskoj nesreći.
"Njene zenice su se raširile i pala je u trans. Tada je počela da nabraja povredu po povredu. Rekla je tačno mesto gde sam polomila levu nogu", rekla je Brioni, a prenosi "Alo".
Kada je završila srednju školu, devojka sa "rendgenskim vidom" je upisala medicinski fakultet u Moskvi i nada se da će uskoro postati doktor kako bi ljude mogla da leči legalno. Danas Nataša ima svoj specijalistički dijagnostički centar.
Kada je majci prvi put rekla šta vidi, Nataša nije znala medicinske izraze, pa je bubrege nazivala "nešto poput zrna pasulja".
"Imala sam viziju. U deliću sekunde sam videla majčine unutrašnje organe. Nisam znala šta se dešava", rekla je Nataša.
Majka Tatjana Vladimirovna je bila uplašena i odvela ju je kod doktora, kome je devojčica opisala njegove unutrašnje organe.
Majka je pokušala da sakrije ćerkinu neobičnu sposobnost. Ali se ubrzo pročulo za nju i sve više ljudi je počelo da dolazi u njihov stan.
(MONDO)
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
Pff, da bar moze da 'vata neke TV stanice...
Ne znam vise u ni u sta da verujem a u sta ne...
|
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
|
O ovome sam cuo odavno i prosto nisam mogao da verujem ... zenska je stvarno cudo od deteta ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
deeda Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 02 Jun 2007 Poruke: 34

|
|
Stvarno Fenomen Devojcica, A to sto pise "Alexns" za vatanje TV stanice Ja misli da ipak je Ona sama vec izjavila dosta konkretno i jasno da pomogne Ljudim i to je bitnije nego TV stanice. Boze Boze!!!
|
|
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
zanimljivo.....i svaka cast ako hoce da pomogne...
samo da ne naprave neki cirkus od svega ovoga
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|