:: |
| Autor |
Poruka |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Petak 13, koji se u mnogim zemljama smatra baksuznim danom, zapravo je bezbedniji od prosečnog petka, ustanovili su holandski statističari. Studija, koju je u četvrtak objavio holandski centar za statistiku na polju osiguranja, pokazala je da se manji broj saobraćajnih nesreća i požara i krađa dešava kada 13. u mesecu padne u petak, nego što je slučaj sa „običnim” petkom. „Teško mogu da poverujem da je razlog to što su ljudi iz predostrožnosti oprezniji ili jednostavno ostaju kod kuće, ali statistički govoreći, vožnja je nešto bezbednija kada je petak 13”, kazao je magazinu „Verzekerd” statističar Aleks Hun.
U poslednje dve godine, holandske firme za osiguranje dobile su prijave o prosečno 7.800 saobraćajnih nesreća svakog petka, pokazala je studija. S druge strane, prosečan broj nesreća u slučajevima kada je taj petak bio 13. u mesecu bio je samo 7.500. Zabeleženo je i manje požara i krađa, iako su prosečni novčani gubici na petak 13. neznatno veći nego što je slučaj sa „običnim” petim danom u nedelji. (Blic)
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
kako kome, kako kome
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
Meni je Petak 13. bash nasuprot, srecan dan...mora da mi zato jedna osoba kaze da sam baksuz...
|
|
| |
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
^^...da je samo jedna
Ma dan kao i svaki drugi, samo malo srecniji Nekako me redovno pratio broj 13 u skolskom dneviku (a i ovako ) i onda kao profesori da budu fini, redovno kada je na redu odgovaranje na principu, koji broj "lupe", preskakali broj 13, eh to su bili dani
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
| |
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|
Godine: 42
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

|
|
|
uvijek mi je bio katastrofa, ali danas nije.jučer je bila prava katastrofa danas se saniraju posljedice
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
| dameski je napisao/la sledeće: | kako kome, kako kome  |
Bas tako
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|