:: |
Autor |
Poruka |
pametna_plawushica Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 32
Datum registracije: 22 Mar 2008 Poruke: 5 Mesto: beograd

|
|
Joj, ja samo znam da chemo se tako lepo izblamirati na owom Eurosongu, prwenstweno zbog toga shto ne umemo nishta da organizujemo kako treba. Ne zhelim ni da pomishljam kako che swe izgledati. A inache, Eurosong je postao takmichenje u tome ko che imati bolji scenski nastup, ko che izgledati kao vechi ludak itd. , a na kwalitet pesama se potpuno zaborawilo, chime sam jako razocharana. Od nekadashnjeg Eurosonga ni E nije ostalo.
|
_________________ la vida es ritmo... baila!
<3 HAVANA <3
<3 salsa, reggaeton, rumba, son <3 |
|
|
|
 |
gheo Odomaćeni član

|
Datum registracije: 22 Jan 2004 Poruke: 1019 Mesto: Timisoara (Temisvar), Banat

|
|
Da, da... Eurosong, to je politican song Samo vidite:
U 2005:
Srbija i Crna Gora dobila 10 poena od Bosnia i Hercegovina, 12 poena od Hrvatska, 10 poena od Macedonija, 10 poena od Slovenija.
Hrvatska dobila 12 poena od Bosnia i Hercegovina, 10 poena od Serbija i Crna Gora, 8 poena od Macedonija i 12 poena od Slovenija.
I tak dale, i tak dale...
U 2006:
Slovenija: 12 poena za Bosnia i Hercegovina, 10 poena za Hrvatska, 6 poena za Macedonija
Hrvatska: 12 poena za Bosnia i Hercegovina, 8 poena za Macedonija.
Serbija: 12 poena za Bosnia i Hercegovina, 10 poena za Hrvatska, 8 poena za Macedonija.
Bosnia i Hercegovina: 12 poena za Hrvatska, 8 poena za Macedonija.
Macedonija: 12 poena za Bosnia, 10 poena za Hrvatska.
Hajde, bre, sta je tamo? Jugovision?
Samo izmisli Rolling Stones na Eurovision. Ili Riblja Corba...
|
|
|
|
|
 |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©

|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

|
|
Ove godine je bija dobar Eurosong.
Chak je bilo i nekoliko dobrih pjesama..
No samom pobjednichkom pjesmom nisan zadovoljna i mislin da je bilo puno vishe boljih pjesama.
Pobjednichka pjesma triba bit plesna i da brzo ulazi u uvo, a Dimina pisma je cila neka puna neke tuge, ko neka balada.. no eto svak ima svoj ukus
Sve u svemu moje mishljenje o´ovogodishnjem Eurosongu jest da je organizacija bila vrhunska, a posebno su mi se svidili oni plesachi na pochetku odnosno otvaranju prve i druge vecheri.. al pobjednichka pjesma mi nije uopshte za Eurosong pa sad nek kazhe ko shta oche.
|
|
|
|
|
 |
zrinka_18 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 09 Sep 2006 Poruke: 19

|
|
nije to kao što je nekad bilo. danas svaka "šuša" može doći na eurosong, prije su pjesme vrijedile i pobjednici su postali zvijezde, npr ABBA... danas je to sve izgubilo vrijednost i kvalitetu. tko to vise prati od tolikih natjecanja i talent showova..
|
|
|
|
|
 |
nsgaghy Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 27 Okt 2007 Poruke: 7 Mesto: Novi Sad

|
|
mislim da je sigurno bilo boljih pesama od ruske...
|
_________________ Nije znao sta ga ocekuje... |
|
|
|
 |
~brza~ Upućeni član

|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik

|
|
svake godine sve gori i gori i totalno nezanimljiv!
|
|
|
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Ja sam pratila Evroviziju,meni se ove Godine veoma dopalo......
Rusija sto je pobedila to je ili sto su Srbi fini hteli da daju malo bracama ali mislim da su takodje oni dobili jer kad gledate nikad do sad nisu pobedjivali Evrosong a medu prvima bilo Grcka,Ukraine i Armenija.(steta sto nije Armenija pobedjivala a dobro sta je tu je)Sto se tice Rusije,Jeste da je Balada bila ali meni se oni nisu svidjali
|
|
|
|
|
 |
gheo Odomaćeni član

|
Datum registracije: 22 Jan 2004 Poruke: 1019 Mesto: Timisoara (Temisvar), Banat

|
|
zrinka_18 je napisao/la sledeće: | nije to kao što je nekad bilo. danas svaka "šuša" može doći na eurosong, prije su pjesme vrijedile i pobjednici su postali zvijezde, npr ABBA... danas je to sve izgubilo vrijednost i kvalitetu. tko to vise prati od tolikih natjecanja i talent showova.. |
Sta je "šuša"? Ne znam ovu rec, ali imamo u Rumunski jednu ko se zove "šušanea", ko je "bez kvaliteta show".
|
|
|
|
|
 |
Cura sa bazena Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 31
Datum registracije: 15 Jun 2008 Poruke: 96 Mesto: Beograd

|
|
Organizacija je ove godine bila dobra (za divno cudo) ali mislim da Dima nije iskreno zasluzio pobedu. Od pesama su mi se najvise dopale Letonija i Norveska, BiH isto nije bila losa
|
_________________ Pozdrav sa bazena  |
|
|
|
 |
Ptolemej uvatija te, anđele

|
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 12662 Mesto: Negdi na balkanu ...

|
|
Svidila mi se organizacija jako i pisma od bih-a nije bila loša
|
|
 |
Cura sa bazena Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 31
Datum registracije: 15 Jun 2008 Poruke: 96 Mesto: Beograd

|
|
``Pokusacu da te poljubim a ti se pravi luuda... ``
|
_________________ Pozdrav sa bazena  |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|