www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Zubar
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~
::  
Autor Poruka
monikaj
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 21 Nov 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 22, 2006 12:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne mojte mi o zubaru....ggggggggg.....ne volim jihhhhhh

spiderwoman
diacetylmorphine
<b>diacetylmorphine</b>

Datum registracije: 11 Jan 2006
Mesto: preko okeana

cuba.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 30, 2007 3:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nemam fobije od zubara,normalno mi je ici redovno kod njih,zadnji put kad sam bila,zadrzala sam se 2 sata Mad posle od muke nijesam znala kako se zovem:)

carmen90
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 34

Datum registracije: 09 Maj 2007
Mesto: ***3 metra iznad neba***

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 26, 2008 11:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

a mrzim zubara.....uzasno boli...ali sta cu,mora se....Razz
sad redovno idem i prihvatila sam to kao svoju obavezu....
svaki put malo boli ali izdrzim i posle se osecam nekako dobro,jer znam da radim na svom zdravlju Very Happy

jane_zemun
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 25 Feb 2008
Mesto: beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 28, 2008 12:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vadio dam umnjake! Nebojim se zubara ali daleko im lepa kuca! Cool

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 45

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 28, 2008 2:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

imam tu fobiju pred zubarima, ne znam kako se več tome kaže, al ja vala ne mogu. srećom, nemam problema sa zubima. al spremam se, skupljam snagu da odem...

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 31, 2008 10:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne bojim se ničega kad dobijem anestezijicu. ali do tad dok mi provjerava kaj ima pokvarenoga a uvijek sam imala kuršlus u zadnjim zubima, sprijeda lijepi ma biserčići Mr. Green . pa kad krene bušilicom skidat plombu - aaaaa, osjetim kak mi glava pulsira, ništa se ne može mjeriti sa tim bolom osim možda zapaljenje uha.
a sutra moram ići vadit živac, ne pomažu mi trenutačno nikakvi lijekovi, umrijet ću do sutra

jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 05, 2008 3:19 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uh, ja se toliko uplašim kad sednem na onu stolicu da mi se zubar smeje Mr. Green i uvek pita: Pa nisam ja valjda toliko strašan Mr. Green
al' šta ću, jače je od mene, ne volim onaj miris, ne volim ono kad počne da zuji i da struže po zubu.... Confused
na moju sreću nisam do sada imala većih problema, samo stavljanje i menjanje plombi.. New Spiral

bluebell
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 07 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 04, 2008 3:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja nisam redovno isla na kontrole, tako da mi se nakupilo 5 zuba za lijecenje... Embarassed I sad sam pocela da ih lijecim,tj.zavrsila sam svih 5 za nedelju dana (uh,najgora nedelja u mom zivotu) ali sta cu, mora se...
...imala sam veci kvar samo na donjoj 6-ici, zubarka mi je stavila lijek i rekla da dodjem nakon mesec dana za plombu, a ako me zaboli u medjuvremenu odmah da joj se javim.... Meni se cini da me pomalo zaboli, Very Happy ...znam glupo je ovo cini, zub ili boli ili ne boli nema izmedju...Ali on me ponekad po malo zaboli na hladno ili slatko, ali to je mali bol...ne znam ima li svrhe dizati paniku ako nije nista,ponovo da radim isti zub..ali opet ako kvar jos postoji ispod lijeka bolje da ga sto prije maknem,znam da moze doci do problema ali kakvih??? i sta ja sad da radim???

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 04, 2008 9:58 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Crno i zlatno je napisao/la sledeće:
Dulee_nbg je napisao/la sledeće:
Gangrena? To je malo komplikovano...

To se može riješiti jedino vađenjem zuba, ja sam ga pokušala liječiti pa ništa.

bogme su meni spasili zub, ali sam prosla kroz pakao kakav ni najgorem neprijatelju ne bih pozelela, a jos nije gotovo...zub ce mi leciti dve do tri godine jer doktorka odbija da ga izvadi dok ne bude bas bas morala

inace ja idem iskljucivo kod privatnika pa sta kosta da kosta (a kosta boga oca)...idem redovno, ne bojim se...imam prilicno los kvalitet zuba i jednostavno nemam taj luksuz da se mogu plasiti zubara...pregrmi se i to

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

filicka
*hoppípolla*
<b>*</b>hoppípolla<b>*</b>

Godine: 33

Datum registracije: 28 Jan 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 12, 2008 8:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vec tri godine se lecim na Stomatoloskom fakultetu u Beogradu...imala sam uzasno krive donje zube ali sam stavila fiksnu protezu i hvala bogu,sve mi je ispravljeno.
Pre 2,3 meseca poceli su da mi rade na gornjoj vilici...mogu da kzem da su stvarno bez konkurencije.
Profesionalni,precizni,savrseni.
A sto se tice popravke zuba,pa...trenutno nemam nijedan karijes a strasno se bojim blombiranja,vadjenja....treba da povadim sve cetiri osmice sad za raspust....mrzim zubara.
Znam da kratko traje i da te nece ubiti sto ce ti malo cakljati po ustima,ali ipak,BOJIM SE.

Cura sa bazena
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 31

Datum registracije: 15 Jun 2008
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 15, 2008 9:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam umrla kad sam morala dva da popravljam... Gornja i donja sestica, leve. Sad me opet nesto kao malo boli, malo ne boli a sutra moram i kod proteticara.... (nezgodni krivi zubici, nema se mesta u vilici Smile dva sam vec cupala...) da li popravku mogu da rade pod anestezijom? Lakse mi je da ocutim to bockanje nego da cupaju (buse) na zivo Confused

A vi? Anestezija da ili ne??? Smile

milica.saska
**principessa**
<b>**principessa**</b>

Godine: 37

Datum registracije: 11 Okt 2007
Mesto: ~Destination Unknown~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 29, 2008 11:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja se nikad nisam plašila zubara,nikad mi nije bio problem.Kad se mora,mora se. Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~ -> Zubar Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 3 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon