:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Šef vodećeg svetskog proizvođača softvera "Majkrosofta" Stiv Balmer dozvolio je sebi hrabru pretpostavku da će za deset godina svi mediji biti u elektronskoj formi i distribuirani preko internet mreže.
On je u intervjuu "Vašington postu" rekao da tada neće biti nikakvih novina i časopisa štampanih na papiru i da će se ceo svet medija, komunikacija i reklama odvijati na ekranu.
Iako ne može tačno da se pretpostavi kako će medijska scena izgledati za deset godina, teško je poverovati da će se Balmerova vizija potpuno ostvariti.
Kraj štampanim medijima predviđan je već više puta - dolaskom radija, zatim televizije, pa interneta. Ali štampani mediji su opstajali posle svake od tih novina. Istina, morali su malo da se menjaju, ali su uvek imala svoje korisnike - čitaoce.
(Blic)
|
|
 |
milannik1 Mr. Bombastic

|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 1224

|
|
|
nema sanse, samo moze jos vise da se cita preko interneta ali novine nece nikako da izbace... barem ja mogo vise volim da citam novine nego sa internet stranice...
|
_________________ Better to want something you don't have, or to have something you don't want.
Danny Crane |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Bez novina nema ni pravih vesti
|
|
|
| |
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|
Godine: 42
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

|
|
|
za neke stvari čar je baš u papiru.ja npr. National Geographic volim čitat samo na papiru.mislim da se to neće baš tako ostvarit kako on planira.
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
|
nema sanse da se to desi
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|