:: |
Autor |
Poruka |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Jaoooooo sekana izvini sto nisam ovo ranije primetila ali evo ispravljamo gresku Cestitam ti prelazak na novi spratic, iako ovom brzinom neces jos skoro kod mene, ali vazno je da smo u "komsiluku", malo po malo, pa ko zna Voli te i ljubi tvoja "nenormalna" sekana
...i naravno, nista bez ovoga

|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
Ljuba Zemunac **Ljuba Zemunac**

|
Datum registracije: 01 Mar 2008 Poruke: 6428 Mesto: *zauvek u njenom srcu*

|
|
E pa koleginice čestitam ti od srca i požuri malo bre da stigneš škorpijicu i naravno želim ti još puno pređenih spratića
|
|
|
|
|
 |
Nesho79 Zaljubljeni

|
Godine: 46
Datum registracije: 23 Dec 2007 Poruke: 21378 Mesto: U njenom srcu//Cacak-KM

|
|
E pa draga drugarice docekah i taj dan da i tebi ja cestotam novi spratic,zelim ti jos puno spratova i pozuri malo,mnogo si bwe usporila Kiss
|
|
 |
David 1986 -Pežo boy-

|
Datum registracije: 20 Mar 2007 Poruke: 8430

|
|
čestitam
|
|
|
|
|
 |
erilla ~kuin lumihiutale~

|
Datum registracije: 24 Apr 2007 Poruke: 11947

|
|
Cestitke i od mene
|
_________________ I dižem glavu gore, kao ratnik što ide u boj. Dok vetar šiba u lice, ja odlazim stari moj ... |
|
|
|
 |
daja23 **garavuša**

|
Godine: 40
Datum registracije: 30 Dec 2007 Poruke: 14464 Mesto: Gdje Neretva hladna teče:)

|
|
Iskrene čestiutke!!!!
Pusaaa
|
_________________ Svi idu dalje i ja sa njima, životni pravac moram da pratim, a toliko divnih časova ima u koje želim da se vratim... |
|
|
|
 |
Jejaorka ~Angel azul~

|
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 39404

|
|
Čestitam...
|
U svijetu tajni mi nismo sami...
|
|
|
|
 |
katarinaa85p Banovan! ~hot angel~

|
Godine: 40
Datum registracije: 06 Dec 2007 Poruke: 9273 Mesto: K*R*A*G*U*J*E*V*A*C

|
|
Bwawoooo.....sve naj.....jubac...
|
_________________ U dusi sam dete koje ne zna da mrzi,u zivotu sam putnik koji uvek pronadje pogresan put,u stvarnosti sam BUDALA koja uzlud VOLI! |
|
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
SonicGirl_Cestitam od srca
|
|
|
|
|
 |
Cura sa bazena Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 31
Datum registracije: 15 Jun 2008 Poruke: 96 Mesto: Beograd

|
|
Cestitke i od mene
|
_________________ Pozdrav sa bazena  |
|
|
|
 |
Lane86 ~The last lady~

|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...

|
|
Sekana... sve najbolje od srca ti želim...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane...  |
|
|
|
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
@škorpijica - hvala ti puno sekana, i ne brini upotrebićemo kofu u pametne svrhe
@picasso 01 - hvalaaaaa... torta je mljac njam gric
@Nesho79 - hvala druže, moraćemo zaliti ovo što pre
@David 1986 - hvala ti puno
@erilla - hvala saigraču sa igrica na engleskom
@daja23 - hvala ti puno, kiss
@Jejaorka - ju izlomih se na toj sličici hihihi hvala ti
@katarinaa85p - hvaja, kiss
@Francuskinja - e ovaj put neću po francuski, sad će biti po španski: muchas gracias señorita
@Cura sa bazena - joj tvoj nick me uvek podseti kako bih rado da se brčnem u nekom bazenčiću uskoro hvala ti puno
@Lane86 - hvala mojoj maloj sekici od srca
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|