:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Treći grend slem sezone i nezvanično prvenstvo sveta u tenisu, čuveni vimbldonski turnir, počinje sutra. U istoriji koja traje od 1877. godine, ovo je 122. turnir, ali Srbija nikada nije imala veće izglede da dobije jednog šampiona u singlu.
„Trio 1,2,3“ ili Ana, Jelena i Novak je na londonsku travu stigao sa velikim ambicijama, a pored njih, boje Srbije braniće i Janko Tipsarević, Boris Pašanski, Viktor Troicki, Nenad Zimonjić i Dušan Vemić. Novak Đoković je osvojio pehar u Melburnu, Ana Ivanović u Parizu i mnogi veruju da bi se pobednički niz mogao nastaviti i u Londonu.
Ana: Trava dobra za moju igru
U centru pažnje medija na Ostrvu je nova teniska kraljica, Ana Ivanović. Na terene „Ol Ingland Kluba“ stiže sa peharom Rolan Garosa, puna samopouzdanja i kao prvi nosilac.
- Svesna sam da se od slave ne živi i da ću morati da radim više nego u Parizu ako želim da osvojim titulu. Biće to žestok turnir, a poslednjih dana radim na tome da se vratim u takmičarsku formu i priviknem na promenu podloge. Imam jake udarce i trava mi odgovara - kaže Ivanovićeva.
Najveća prepreka na putu ka trofeju biće joj svakako sestre Vilijams i Marija Šarapova.
- Sestre Vilijams dobro igraju na travi, kao i Šarapova. Sve su u dobroj formi, ali ima još mladih igračica koji vide svoju šansu za uspeh. Većinu njih sam ranije pobeđivala. Biće dobro ako budem igrala kao u Parizu i ako prođem prvu nedelju turnira bez problema. Veoma sam uzbuđena, sve ovo je novi izazov za mene. Lepo je biti broj jedan, san mi se ostvario, ali sada nameravam da što duže ostanem na vrhu, a za to je potrebno da pobeđujem - kaže Ana.
(Blic)
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Ana osvaja Wimbledon, u finalu protiv Marije Š.
Novak će u finale, s Rogerom.
Jelena neće ni do polufinala...
...eto, to predviđam.
Ajde Ana pokaži opet svima da si naj, naj, naj... sve!
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|