:: |
| Autor |
Poruka |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
ne kazem naravno da ona nije postena ali u ovom slucaju ne vidim uopste njenu krivicu niti razlog da se ona napada
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Godine: 46
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
|
A dameski, takav smo narod. Nije naravno njena krivica, ali eto. Meni se sad više ponavlja u glavu pitanje, zašto niku na primer nije nju tužio i napadao, kad je objavila tu pjesmu, ali eto. Ona se napada sad, jer eto, volimo da pljujemo po nekome, takva smo rasa
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
| Konjanik je napisao/la sledeće: | | A dameski, takav smo narod. Nije naravno njena krivica, ali eto. Meni se sad više ponavlja u glavu pitanje, zašto niku na primer nije nju tužio i napadao, kad je objavila tu pjesmu, ali eto. Ona se napada sad, jer eto, volimo da pljujemo po nekome, takva smo rasa |
u pravu si, takav smo narod
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
BulatCar ::The Dark Knight::

|
Godine: 37
Datum registracije: 25 Jun 2007 Poruke: 10451 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Не вреди друже када се то увукло у народ, фолк 80 је вредео нечему, митар, ипче, шабан, мехо, мирослав, миланче, мухарем, тома... песме које су имале нешто у себи, имале неку нит која је спајала људе, сада су у моди дупли стандарди, децу буде оскудно обучене лутке које и немају шта да кажу. На телевизији хармоникаш који се пењао по дрвећу сада јавно понижава људе неке чак и са психичким обољењима, зарад славе, новца реномирана имена раде глупости и певају богзна шта. Што каже дарвин није лоше време него људи.
Немам ја ништа лично против гоге, већ против тога шта она представља.
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|