:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Danilo Ikodinović doživeo je u petak težak sudar. Vozeći se na svom motoru Zrenjaninskim putem udario je u automobil marke "Jugo".
Vaterpolo reprezentativac Srbije, koji je blistavu karijeru gradio u Partizanu, Italiji i Rusiji, i nedavno postao član Jadrana iz Herceg Novog, doživeo je teške povrede.
Prebačen je u Novi Sad gde se lekari bore za njegov život.
(MONDO)
|
|
 |
*Trola41* Dobro upućeni član

|
Godine: 35
Datum registracije: 26 Mar 2007 Poruke: 521 Mesto: Beograd

|
|
Strasno!!!
Ako Se Nesto Gore Desi, Nedaj Boze Gore, To Ce Biti Tezak Dan za Srbiju i Srpski Sport!!!
|
_________________ Ponosni vlasnik jednog od najlespih "malih" kafica na Vracaru
Nocna ptica, klaber, inventar kluba Santo Domingo
Beograđanin |
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
Daj Boze da se nista strasno ne desi .. mada kako god znamo sigurno da je ovo veliki gubitak za nasu vaterpolo reprezentaciju pred OI posto Dacha sigurno nece igrati a nadamo se da ce ostati ziv za druge pohode.
Nedaj se Dacho
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
Mr. Bond IntruderSRB™

|
Godine: 36
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd

|
|
|
Ne daj se !!!! Strasno je sta se desilo al ovi mu vec pisu biografiju kao da je umro (ne daj Boze) :S
|
|
|
| |
|
 |
EVIL ANGEL Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 12 Okt 2007 Poruke: 154

|
|
|
TO KAD HOCE da izgravaju smeker ljudi na motoru...!!! nedaj se DACO!!!!
|
|
 |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Proslavljeni srpski vaterpolista Danilo Dača Ikodinović teško je povređen u saobraćajnoj nesreći sinoć oko 21.00 sat na putu Novi Sad - Zrenjanin . Kako nezvanično saznajemo Dača je vozio motor kada je u blizini mesta Kać pokušavajući da pretekne cisternu udario u „jugo” koji je takođe krenuo u preticanje. Kako „Blic” nezvanično saznaje od siline udara u automobil motor je odleteo pedesetak metara dalje a Ikodinović je završio u travi kraj puta. Do dolaska Hitne pomoći Dača je bio bez svesti. „Na glavi je imao kacigu i obilno je krvario”, kažu u Novosadskom Urgentnom centru gde se odmah okupila ekipa najboljih hirurga i lekara koji su se četiri sata borili za njegov život.
Prema poslednjim informacijama lekari su uspeli da zaustave krvarenje i stabilizuju njegovo stanje. Međutim, on se i dalje nalazi u životnoj opasnosti. Iz operacione sale prebačen je u šok sobu, gde će biti pod stalnim nadzorom lekara. Kako „Blic” saznaje Nataša Bekvalac je vest o udesu njenog supruga primila u Crnoj Gori gde se nalazi na godišnjem odmoru.
Vest o Ikodinovićevoj nesreći se brzo proširila Novim Sadom. Ispred ulaza u Urgentni centar okupili su se brojni prijatelji porodice kao i njegove sportske kolege. I Natašina majka je došla u Klinički centar. Zbog šoka lekari su bili prinuđeni da je umire sedativima.
Vaterpolista Danilo Ikodinović je rođen 1976. godine u Beogradu a trenutno igra za crnogorski Jadran iz Herceg Novog. Prve sportske korake je napravio u Partizanu, u koji se i vratio sezone 2005./2006. godine kad je sa „crno - belima” stigao do završnice Evro lige. Pored Partizana Ikodinović jeigrao u Italiji za Kataniju, Brešu i Pro Reko. U sezoni 2003./2004. bio je najbolji igrač završnog turnira Evrolige.
Igrajući za nacionalni tim Dača Ikodinović je osvojio srebrnu i bronzanu medalju na olimpijskim igrama, sve tri medalje na svetskim prvenstvima i tri zlatne i jednu srebrnu medalju na evropskim prvenstvima.
Pre dve godine oženio se poznatom estradnom zvezdom Natašom Bekvalac sa kojom ima kćerku Hanu. Iz prvog braka ima ćerku Andreu.
(Blic)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Citala sam bas taj Artikl jutros u Blic,sva sam se najezila i mnogo mi ga zao,ko zna dal ce ostati ziv a i ako ostane,imace teske posledice
Neznam ali zelim mu da se bori za zivot
|
|
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
jbg Daco, kud juris
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
Narcos Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 06 Mar 2007 Poruke: 4

|
|
|
Ne brze od zivota ne ako mislis bilo gde moras sporije!!!!Jbt gde svi jure tako
|
|
|
| |
|
 |
TAMARA MAGIS ***bombica***

|
Godine: 46
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380

|
|
molim boga da bude dobro,nije mi dobro od kada sam cula
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
| |
|
 |
filicka *hoppípolla*

|
Godine: 34
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884

|
|
joj ljudi ovo je jezivo...
zivim u zrenjaninu i verovali ili ne,sinoc sam videla Dacu Ikodinovica.
krenula sam sa tatom po mladjeg brata i tu negde pored moje zgrade u blizini jednog parka primetili smo da neko vozi bez kontrole ogroman crni motor bukvalno krivudajuci po sredini puta...
tata ga je jedva izbegao i zamalo nas nije udario.
dok nam je bio sasvim blizu ja sam prepoznala ko je i pocela da vristim medjutim moj tata nije video ko je bio jer se borio sa volanom ne bi smo li svo troje ostali zivi.
jedva smo ga izbegli,mogli smo u mestu poginuti svo troje da nas moj tata nije iscupao.
posle me je tata ubedjivao kako to nije Daca Ikodinovic medjutim ja sam mu prepoznala facu u sekundi.
ljudi,taj decko je bio toliko pijan(ili sam ja stekla pogresan utisak,vidim da mediji to nisu objavili) da nije mogao ni da gleda...,ako nije bio pijan,onda mu nesto nije bilo dobro,uopste mu onda nije bilo dobro...cula sam da je isao sa Peskare,preuredjenog zrenjaninskog kupalista na drugom kraju grada,ka Novom Sadu...
bio je bukvalno kao zver,sav crven,mokar,jednom recju,van sebe.
nikad to necu zaboraviti...
jutros kad sam ustala,tata me je zvao da mi kaze da je ono stvarno bio Daca i da je u zivotnoj opasnosti...nisam mogla da verujem.
stvarno ga obozavam i jos ne mogu da poverujem sta mu se desilo...
jadna ta Natasa...
od sveg srca mu zelim brz oporavak a onu scenu susreta s njim i cupanja volana ne bi smo li ostali zivi,nikad necu zaboraviti,vozio je po sredini puta,bukvalno nije znao kuda ide,motor je vozio njega a ne on motor...
cudi me samo kako ga neko od ljudi ili policajaca nije primetio i skinuo ga s tog motora a primetila sam okrenuvsi se iza da su ga moji sugradjani gledali i okretali se za njim,verovatno iz daleka nisu ni primetili u kakvom je stanju bio...
jadan Daca,nemam reci da opisem koliko sam tuzna i potresena...
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
| |
|
 |
Nivi Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 18 Avg 2005 Poruke: 24

|
|
A ne znam što da kažem...užas!
Ako je ta priča istinita, i ako to doista i je bio on-to ništa ne znači. Ne znam kako si uspjela primjetiti od te brzine da je znojan i crven,ali nema veze. Možda je čovjek negdje žurio,no to sad nije ni bitno. Činjenica je da najviše stradaju ti motoristi, i stvarno ne znam što onda nekoga "vuče" da sjedne na motor!?
Nadam se da će ova tragedija imati sretan kraj, i da će se brzo oporaviti. Najgore je sad njegovoj obitelji, ženi i djeci.
Ne daj se Dačo!!! Uz tebe smo!
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|