:: |
Autor |
Poruka |
grof88 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 29 Dec 2007 Poruke: 12

|
|
Bio bih zahvalan ako bi mi neko objasnio sta se tu uopste radi, posto nisam nikad sam dizao sistem, pa me interesuje koliko je to (ne)komplikovano. I, cuo sam da treba dizati sistem na svakih 6 meseci, a ja nisam vec dve godine sigurno. Ne znam da li mi zbog toga moze pasti sistem ili tako nesto. Unapred hvala. Smiley
|
|
|
|
|
 |
nenadmorpheus Just me

|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Okt 2005 Poruke: 7677 Mesto: Beograd

|
|
Imas ovde na forumu negde celo objasnjenje a imas i na netu. Znaci u svakom slucaju bi koristilo da znas da koristis Search opciju.
|
_________________ You're off the map now, radar can't even find you
We stay on the grind, you slip, we out-grind you
You walk around mad, you let your anger blind you
We walk around just playin' the violin behind you |
|
|
|
 |
NenadS Administrator i domaćin

|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica

|
|
Nema potrebe dizati sistem svakih 6 meseci... to je potrebno raditi samo u slucaju vecih problema u radu ili ako sistem i programi toliko sporo rade da je tesko koristiti ih... u tom slucaju nije lose formatirati hard disk i ponovo instalirati sistem.
Moj sistem je star vise od godinu dana i radi odlicno... ali vodim racuna sta od programa instaliram jer i ako obriste neki program, to ne znaci da cete time obrisati i sve fajlove i izmene i registry bazi koju je on napravio... Sa druge strane imam sistem koji je star 6 godina i radi kao sat
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|