www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

*Tananana....Jerotije na V spratu*
Strana prethodna  1, 2, 3
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
ticmaopel
S verom u Boga
<b>S verom u Boga</b>

Godine: 41

Datum registracije: 13 Apr 2006
Mesto: Београд

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 26, 2008 3:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam samo nastavi

Ptolemej
uvatija te, anđele
<b>uvatija te, anđele</b>

Datum registracije: 09 Feb 2008
Mesto: Negdi na balkanu ...

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 28, 2008 3:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čestitam samo tako naprid

jerotije
rank
<b>rank</b>

Godine: 42

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 28, 2008 5:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jejaorka Hvala na otvorenoj cestitki, lepim zeljama i pokloncicu Smile
Alexns Voljno, zeko. Razz
Nesho79 Hvala Smile
Boky Hvala, Boky. Wink
Sascha336 Hvala Smile
dameski eee, moja ti, pa ne zamo da ne dobih konobare, nego ni casu vode ja ne vidjoh. Razz Hvala za slicicu kad nema nista drugo. Razz
David 1986 Hvala Cool
Francuskinja Merci Very Happy
daja23 Hvala i tebi Smile
coco_bill Hvala, druze coco_bille Mr. Green
neuhvatljivaa Ooooo, je l' ja to imam tajne obozavateljke? Very Happy Pa...hvala... Embarassed
marijana23 Hvala!!! Razz Razz
Devojka od cokolade Hvala, coko, nadam se da to nije neki novi svajcarski toalet papir jer uopste ne izgleda udobno. Mr. Green
*Mayche* Hvala za kompliment Razz
BulatCar Hvala, mada ja vise volim sestice Mr. Green
Baraba Ih, bre, pa nije da sam mlad, ali nisam ni tvoja generacija. Razz Hvala ti na lepim cestitkama. Wink
picasso 01 Hvala
~SonicLady~ Hvala ti Very Happy
Annabel_Lee Hvala i za pesmicu. Wink
škorpijica Evo i moja omiljena moderatorka se oglasila da mi cestita. Razz Pa hvala ti na ovako iskrenim cestitkama. Razz
Ohanzee Hvala, ali ako mislis da cu ovo pivo da podelim sa tobom, tu si se prevario. Dobices samo cigare. Razz
Lane86 Vise sam mlad nego sto sam gospodin, a mlad uopste nisam. Very Happy Ali hvala na lepim recima. Very Happy
katarinaa85p Hwawa. Razz
picasso 01 Hvala ti po drugi put. Very Happy
ticmaopel Potrudicu se, hvala Wink
Ptolemej Hvala. Smile

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> *Tananana....Jerotije na V spratu* Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3
Strana 3 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon