:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Prva igračica sveta i, po mnogima najlepša teniserka, slikala se za britanski časopis "FHM".
Ana Ivanović krasi naslovnu stranu i editorijal avgustovskog izdanja prestižnog magazina u kupaćem kostimu i haljinicama. Fotografije su napravljene ranije ove godine u Palm Springsu.
"Poziranje je bilo zabavno, volim da radim nešto drugačije. Mnogo sati svog života provela sam na teniskom terenu", rekla je Ana (20).
"Iako je manekenstvo zanimljivo, ipak sam na prvom mestu teniserka. Znam da ću jednog dana biti najbolja igračica na svetu", rekla je mlada Beograđanka u intervjuu, koji je napravljen pre nego što se Žistin Enan povukla iz tenisa.
Trenutno prva igračica sveta moraće, ipak, da sačeka da osvoji Vimbldon, pošto ju je u petak, u trećem kolu, "izbacila" Kineskinja Đi Ženg.
Jedan od citata iz intervjua koji britanski tabloidi navode kao omiljeni, govori o prepoznatljivim uzvicima teniserki pri udaranju.
"Lakše je kanalisati toliku energiju i snagu uz vrisak", objasnila je teniserka.
Ana se osvrnula i na tračeve vezane za svoj privatni život.
"Nemam dečka, jer nemam vremena. Stalno putujem i mnogo radim - samo ove godine sam igrala šest turnira - i teško je naći 'pravu' vezu sa toliko obaveza", dodala je ona.
Lepa teniserka na snimanju se osećala "kao kod kuće", pošto je prošle godine radila editorijale za "Vogue", "Elle" i druge časopise.
(MONDO, foto - "FHM")
|
|
 |
Batino20 ~Flavoring of Sound~

|
Datum registracije: 08 Nov 2007 Poruke: 6400

|
|
Samo ti poziraj Ana,vjeruj mi nemamo mi nista protiv
|
|
|
| |
|
 |
mirgem Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 08 Feb 2008 Poruke: 2

|
|
Bože, ima li ljepše đevojke!!!!!!
|
|
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
| mirgem je napisao/la sledeće: | Bože, ima li ljepše đevojke!!!!!!  |
ima
da se slika moze, a da igra tenis, to ne moze
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Godine: 46
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
| dameski je napisao/la sledeće: | | mirgem je napisao/la sledeće: | Bože, ima li ljepše đevojke!!!!!!  |
ima
da se slika moze, a da igra tenis, to ne moze  |
šta je? sad več nije carica i boginja i najbolja na svjetu???
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|

|
|
jeste, jeste nego moram da iskazem nezadovoljstvo ispadanjem sa Vimbldona
|
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|

|
|
| Alexns je napisao/la sledeće: | | dameski je napisao/la sledeće: | jeste, jeste nego moram da iskazem nezadovoljstvo ispadanjem sa Vimbldona  |
Nije jedina ispala  |
cut' ne spominji
|
|
| |
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Inace ne kupujem FHM ali ovaj oput budem
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
milannik1 Mr. Bombastic

|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 1224

|
|
extra je....
|
_________________ Better to want something you don't have, or to have something you don't want.
Danny Crane |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|