www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

BarabaR na 19 000 postova!
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Ptolemej
uvatija te, anđele
<b>uvatija te, anđele</b>

Datum registracije: 09 Feb 2008
Mesto: Negdi na balkanu ...

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 01, 2008 2:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čestitam druže ,pozzz Wink

KInder Torta
Moj Dobri Anđele...
<b>Moj Dobri Anđele... </b>

Godine: 36

Datum registracije: 13 Jul 2007
Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 01, 2008 2:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam Barabo Wink

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 42

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 01, 2008 3:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Oho,Mister Baraba,sve bolji Mr. Green
Eto neki put te nema na domaci a kad si tu,odmah novi sprat Very Happy
Ma sad ces jos jedna, pa 20ta Razz
Pozdrav od Tvoje Vrancuskinje Cool I samo napred......

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 40

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 01, 2008 3:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Barabo jedna neradnicka Very Happy Laughing kad pre stize do ove brojke da mi je znati Laughing .. Nego da znas da si mi duzan jedno uzicko .. mora baraba jednom da zaigra Wink

Sve cestitke Cool

Johnny-Delija
Banovan!

Delija Sever - Forever
Delija Sever - Forever

Godine: 42

Datum registracije: 07 Nov 2006
Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 01, 2008 4:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne znam zašto,ali uvek se nekako posebno obradujem kad treba Barabi da čestitam novi sprat...da l' zato što navija za Partizan...

Teraj,kolega,samo napred! Mr. Green

Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva...

TAMARA MAGIS
***bombica***
<b>***bombica***</b>

Godine: 45

Datum registracije: 10 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 01, 2008 5:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bravo brate,samo tako nastavi,i budi uvek grobar,jer znas sa je prava stvar Razz Razz Razz Razz

za druge se navija,partizan se voli Razz Razz Razz

bilo vezano za tu osobu ...

Kele
**one and only**
**one and only**

Godine: 40

Datum registracije: 17 Nov 2005
Mesto: Vojvoda Stepa 23219

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 01, 2008 5:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cestitke i od mene Wink

Vampirusa
Izabel di Mulen
<b>Izabel di Mulen</b>

Datum registracije: 09 Apr 2007
Mesto: ... tamo gde ljubav počinje...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 01, 2008 5:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Težak je posao nas rudara Very Happy ali se nađe malo vremena i za kafu Wink
U svakom slučaju čestitam ti i uživaj na novom spratu Very Happy

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 45

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 01, 2008 8:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čestitke, kolega, a evo i prigodna torta. Mr. Green

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

Jejaorka
~Angel azul~
<b>~Angel azul~</b>

Datum registracije: 03 Apr 2008

greece.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 01, 2008 9:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Eh čičkavo čupavi Mr. Green sve naj naj najjjj....čestitam od srceta Razz

Evo ne znam koje voliš, pa sam izaberi

I ne znam kad i ne znam gdje
Ici cemo istom stranom ulice...
Vjeruj mi duso srest cemo se
U svijetu tajni mi nismo sami...

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 02, 2008 12:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Shocked Je l' to sve razne sorte piva?
Hvala ti srdachno, ali moram da kazhem hvala tome.
Bez alkoholno je za mene. Smile
@sweetlady: Jeste, ovde si me sada nashla. kao ne znash da postoji i ovaj deo foruma. Nije ni chudo, ipak si iz Vanutu. A to je tek daleko da se dodje peshke. A josh kad nemash pertle kao, jer sam dobio patike na poklon i to bRez pertli Crying or Very sad
@*Trance master*: na koji podrum mislish na Srbiju ili na Shpaniju? Sve mi je na dole, kad gledam na kartu. Mr. Green Hvala "shole", idemo dalje, naravno. Very Happy
@Nesho79: Drugar, ne znam ko te je slagao, ali ja sam mnogo gorak chovek, dakle ne mo da se druzhish sa mnom, zagorchacu ti zhivot, k'i chemer. A mozhda i k'o stomaklija. Naprotiv, srdachno hvala. Very Happy
@*Mayche*: Drugarice, drugarice, sa neba zvezdice. Je l' tako beshe nekada? Very Happy Dobro i sada je, samo se rank malo promenio. No, ne marim. Drago mi je da se setish da zalutash i ovamo. Very Happy
@Ohanzee: 19k ili 19K? Koliko znam trebalo bi da bude s malim k, al' poshto si blizu charapani, da ti oprostim. Very Happy Ne brigaj, posle kishe dolazi sunce - stara narodna poslovica. Srdachno hvala. Very Happy
@LUD 100%: Aaaaaaaaaaa, hahahahahaha, usitnio si, usitnio. Uistinu jesi. No, nebitno druzhe, baci brigu na veselje. Mladi smo, zdravi, shtavishe loodi, dakle - trenutno nam se putevi ne ukrshtaju/ ne krizhaju. Bice. Wink Hvala od srcETa. Very Happy
@jecika_84: Lele, haljinica boje lila... Koleginice cenjena bwe, nadzhiveo sam. Very Happy Idemo, pa i uz pobuBci. Dakako. Hvala od srca tebi. Very Happy
@daja23: Izvini, al' tvoj me nick jako podseca na rech dajdza i svaki put se "zeznem" i to poshteno, jer kod tebe u profilu sledece se vidi -->
Elem, oprosti na tome, al' ne mogu drugachike. Valjda cu se jednog dana naviknuti. Hvala ti damo srdachno. Very Happy
@Upozorenja: 1 od 3
Uh, pogreshno prekopirah Embarassed
naravno @Ptolomej: Dechko, mozhe idemo dalje, al' ne brzhe nego shto andjeo chuvar mozhe da leti. Hvala srdachno. Very Happy
@Jos te volim Milo Moje: ne mislite svashta, nikako. New Evil Samo se obracam chlanici preko ranka, a shta cu ja shto joj je rank nezgodan, pa ispada da se lichno njoj u petom padezhu josh u ovakvoj formi obracam. Embarassed Uzeh shampanjac, da. Nasuh, da. ALi ne pih. Chekam dok se sretnemo u kafanici. Hvala srdachno tebi. Very Happy
@*Moje Najmilije*: Eto i ovde isti sluchaj kao i kod chlanice ispred. Neutral Katastrofa. Mislim, nisu one katastrofa, nego katastrofa kada se chovek njima na ovaj nachin obraca. Crying or Very sad Elem, Vrancuskinjo, idemo, idemo, josh samo da zapamtim kuda. Sve bi bilo lakshe. Ovako... Neutral Hvala od srca tebi. Very Happy
@Boky: štrumpfadinac, Very Happy tatatira, Very Happy hoćemo li onu našu? Hoćemo, aaa? Staru Šumadinku? Znaš li je još? Ima da bude megdan nad megdanima. A podnek ću da bude ja. Cool Hvala od srca. Very Happy
@Delija Sever - Forever: Da, tu pripadate, samo na sever i gotovo. Nema nikud dalje ni na jedan medjunarodni turnir, tachno. Cool DakleM, kao novi, tako i poshtovani kolega Johnny-Dileja, hvaal od srca. Very Happy
@TAMARA MAGIS: Uuuu sestro.... Embarassed Boga mi, ne znah da nas ima ovoliko "lepih" pa da volim josh vishe. Razz Hvala od srca. Very Happy
@Kele: Kele gangsteru, zar i ti ovde? Shocked Hvala ti od srca. Very Happy Wink
@Vampirusa: kako volim ovako da se obratim. U smislu: Evo ti moj vrat. Laughing Vampiruso, rudarko "bjesava", hvala od srca tebi. Very Happy
@Zli carobnjak-lingvista: Hvala ti kolega spadalo, poznat i kao coco iliti bill the revolverash, nadam se da ce ove salmonele da me prosju, tj. da me obidju pa da zalootajoo do tvoje prestonice. Razz IDemo u dalje pobede, naravno. Hvala od srca. Very Happy
@Jejaorka: Odgovorih kao prvoj, al' da ne bude da sam se svima "poimence" javio samo tebi ne. DakeM, orko jejo, a.k.a. ¤Boky's caramel¤, necu da ti kazhem. Razz Mr. Green

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 02, 2008 1:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čestitam od srca. Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> BarabaR na 19 000 postova! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 2 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon