www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Jedna dama u znaku Škorpije je na 32. spratiću :D
Strana prethodna  1, 2, 3
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 26, 2008 12:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Idealno_losha - ko ti kriv kad ne primas plastiku, sad cekaj da se skupi dovoljno papira Mr. Green ali nema veze, samo ti raspisi, taman da i mene neko trazi Laughing Laughing Laughing hvala na cestitkama i uzvracam Ljub sa sve crvenom mashnicom Razz Mr. Green

dameski - evo i moje recite kolezinice Mr. Green hvala Marija, imas za ovo minijaturnu kaficu Mr. Green

Lane86 - draga moja seko, pisem ti pismo jer se dugo videle nismo... Laughing jos uvek sam ja na ovim XXX spraticima, ali sam malo kamuflirala pa nije samo XXX Mr. Green Hvala za cestitke i lepe zeljice, leti poljubac do tebe Very Happy

jbstapar - ijaoooo evo i male, za neke plavokosa, za mene zlatokosa Mr. Green Vidis kako ja jurim, a to je sve od onih pobeda Very Happy Nastavljamo druzenje jos dugo, dugo, dugo, a nadam se da cemo uskoro imati revans u onoj igrici, pa da vidimo ko pobedjuje Mr. Green Hvala za cestitku i torticu, prvo cu pojesti ove "zlatokose" Mr. Green Saljem cmokic Very Happy

KInder Torta - hvala tortice na cestitkama i cvecu i nadam se da cemo te opet cesce vidjati ovde Very Happy

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

ticmaopel
S verom u Boga
<b>S verom u Boga</b>

Godine: 41

Datum registracije: 13 Apr 2006
Mesto: Београд

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 26, 2008 3:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam KoleZinice od srca samo nastavi Very Happy

Ptolemej
uvatija te, anđele
<b>uvatija te, anđele</b>

Datum registracije: 09 Feb 2008
Mesto: Negdi na balkanu ...

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 28, 2008 3:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čestitam Škorpionko Wink

jerotije
rank
<b>rank</b>

Godine: 42

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 28, 2008 6:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da ne bude da ti ja poklanjam samo ruzne stvari, evo za tebe jedna jabuka (nije to ona jabuka razdora, ovo je delises Razz ), pa da se svadjamo jos dugo, dugo. Razz

Bojan_kralj
~Angel azul~
<font color='blue'><b>~Angel azul~</b></font>

Godine: 34

Datum registracije: 23 Apr 2007
Mesto: Debela 'ladovina

spain.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 28, 2008 6:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pi svi cestitali a ja jos nisam Mr. Green ....draga moja stroga uciteljice Mr. Green cestitam ti taj golemi 32 sprat i dalje sigurno znas i sama...ono sve najbolje i tako to, da bezveze ne baljezgam ovuda Mr. Green

Nema 'leba bez motike...reče lopov i motikom razbi izlog pekare !

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 29, 2008 9:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisi jedini koji nije chestitao. Embarassed
hah, tako je kad sam "bizi". Confused
No, da ne preteram i ovde sa svojim izlivima privatnosti i tracharenja.
Draga gospođice mlađa koleginice škorpijice VI sa naglaskom na TI,
primereno je, veoma primereno. Čestitam najsrdačnije. Very Happy

Nije mi danas taj dan da se raspišem. Neutral

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

mišić
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 37

Datum registracije: 22 Jun 2006
Mesto: zagreb

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 29, 2008 9:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

i ja se prikljucujem cestitkama Laughing
samo tako dalje Very Happy

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 02, 2008 1:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ticmaopel - hvala kolega od srca i duse Mr. Green na ovako lepim cestitkama Very Happy

Ptolemej - hvala za cestitke Wink

jerotije - oooooo pa ko nam to dosao, coveko koji hoce da mi rasturi brak Mr. Green svuda tura svoju pozadinu Razz Laughing Laughing Laughing Hvala na pokloncicu i cestitkama, a poznavajuci nas, bice tu jos diskusija, svadjica, jabuka razdora, ali i ovih delises Razz Very Happy

Bojan_kralj - Bokice nisam ti ja uciteljica vec nasta, ccc... pa ti ispade gori od zlatnih ribica Razz Hvala na cestitkama i na ovom nebaljezgajucem baljezganju Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Baraba - stariji chika kolega Abraab VI sa naglaskom na TI ja su onako, primereno da se zahvalim najsrdacnije na cestitkama i sledeci put ocekujem da bude dan za piskaranje Razz Mr. Green

mišić - hvala puno na zeljama i cestitkama Very Happy

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Jedna dama u znaku Škorpije je na 32. spratiću :D Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3
Strana 3 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon