:: |
Autor |
Poruka |
Ptolemej uvatija te, anđele

|
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 12662 Mesto: Negdi na balkanu ...

|
|
Naravno,koga ne
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
mene to ne pali jer onda sve vreme mislim da li ce neko uci,videti nas...Dekocentrise bolje receno..
|
|
|
|
|
 |
milannik1 Mr. Bombastic

|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 1224

|
|
ne pali me.. vise volim kad znam da sam maksimalno opusten nego da sve pazim i gledam
|
_________________ Better to want something you don't have, or to have something you don't want.
Danny Crane |
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
ne uopste...mislim kako bih se glupo osecala posle toga, ne vidim kako bi me to palilo
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
Anđela inso umjetnica

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
Ptolemej je napisao/la sledeće: | Naravno,koga ne  |
mene ne, otkad me blizak frend uFatio kao od majke rodjenu ( a inače se ne stidim nikad pred njim ovak sama u donjem vešu ), hvala - ne, hvala.
puno toga boljeg me pali
|
|
|
|
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
Nikada. Zašto bi me to palilo, kad treba tada potpuno da se opustim i predam mu se? Zašto da stalno brinem da li će neko doći itd?
|
|
|
|
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
nextajox je napisao/la sledeće: | mene to ne pali jer onda sve vreme mislim da li ce neko uci,videti nas...Dekocentrise bolje receno.. |
Moram da se slozim, ni mene to ne pali...i bas kao sto nexta kaze, treba jos da se skoncetrisem dal ce neko da me vidi. Ne znam, nije mi nesto to zanimljivo
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
 |
DjSinke ..:: Radio - DJ ::..

|
Datum registracije: 25 Apr 2007 Poruke: 130 Mesto: Zagreb

|
|
*Mayche* je napisao/la sledeće: | nextajox je napisao/la sledeće: | mene to ne pali jer onda sve vreme mislim da li ce neko uci,videti nas...Dekocentrise bolje receno.. |
Moram da se slozim, ni mene to ne pali...i bas kao sto nexta kaze, treba jos da se skoncetrisem dal ce neko da me vidi. Ne znam, nije mi nesto to zanimljivo |
Ah i vas 2 komplicirate stvar. Dajte malo adrenalinaaaaa
|
|
 |
Bobak_BL * Domaci Lazov *

|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

|
|
ma sta ce me paliti...
jednom davno sam se motao, oko kcerke jednog zajebanog policajca...
ja sam u to vreme bio propalica...od tada se ne palim na hvatanje...
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....  |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|