Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
Po shumaamaaa ii goooraaaama...
Dragi cika stariji koleZo, sa naglaskom na mili...il' beshe obrnuto
Elem, ko da je i vaazno...
SaK dodjoste na neparni spratic, em mozete da se delite samo sa sobom, leleee...A sta da vam kazem...A mislim da ima veze sa ovom temom a ne.. No, eto, svakI ima svoju oblast u kojoj je najbolji, eto vi se odlucili za prirodne lepote Argentine pa...saK srecom I paSte da ne zalutate na pogreshan pol...mislim da krenete na Juzni a zavrsite na Severnom i obrnutom...nije da se meni desilo al oce u tim godinama kI vashim... ..I ja opet ne rece nishta u vezi sa ovom temom, cestitkama i sl...Al, dobro, oprosteno mi je, ipak sam ja takav, ne mogu da se menjam, jel tako? Tako je!
Poslednja prepravka: Alexns datum Sre Jul 02, 2008 2:53 am; ukupno izmenjena 1 put
Ljuba Zemunac **Ljuba Zemunac**
Datum registracije: 01 Mar 2008 Poruke: 6428 Mesto: *zauvek u njenom srcu*
Baraba druže čestitam ti na tako visoko pređenom spratu i samo napred
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
Joooooj koleZa, trostruki, cetvorostruki, petostruki.... Svaka cast druze! i kako bi moj komsija Gagi rekao: "Idemo dalje" hehehehehehehe
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
Barabar, Barabar, ista vatra isti žar...
Priđimo na stvar...
Zloćku jedan, šta se ti to motaš po mojoj temi, pa ja sad moran po tvojom
Ti vjerovatno sad spavaš ili radiš ili guliš kumpire ili hm ... vraćaš se s posla, pa aj da ti bude lakše pošto vidim da stalno spominjes Rivu i more..evo malo da te našopan
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. •
ice_baby_ice >Полицајац<
Godine: 36
Datum registracije: 08 Jul 2007 Poruke: 1796 Mesto: Svuda po malo...
O gosn ruzicasti je daleko pobegao ....salim se znam ja da si ti nas...da si grobar ...svaka cast na ovom golemom spratu
_________________ UDRI NARODNA M I L I C I J O ! ! !
nextajox حزب الحيوان
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
Jel me to oci varaju
E pa Barabo jedna cestitam i barabaj spratove ko krompire
Vilenjakinja Sašina Kumica
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
Cestitam ti kolega
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
Stariji chika kolega Abraab VI sa naglaskom na TI cestitke i od mene povodom novog spratica i da sto pre izadjes iz ovih tinejdzerskih spratica, pa da proslavimo jubilej
jaoooooo setih se i ovoga, kao da smo nesto cesto pricali o bojenju i tako to
_________________ "...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."
marijana23 <Usne boje vina>
Godine: 40
Datum registracije: 06 Mar 2008 Poruke: 14391 Mesto: negdje
Pa evo da i ja cestitam..Jako si visoko..
Samo naprijed!!
Veliki kiss!!
_________________ Pjevat cu dok suze me ne zabole,
ljubit cu dok usne mi ne izgore,
voljet cu dok oci se ne zatvore,
zauvijek ces biti tu..
Anđela inso umjetnica
Godine: 40
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
Oooo, visoko. Opet tuku tko ne uzme tam -visočije- . Joj, što ću ja dobit na kraju?
Čestitam, čestitam.
velociraptor Banovan!
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
Cvrc, dok ja ovako debeo, mlohav dodjem d acestitam ono vec tri strane ispisane.
Pazi ovo : 3 strane!
Onda nemam dileme oko toga sta da ti poklonim za ovaj sprat.
poklon ---> siki, naki, siki, naki, nane...
nista bez crnacke pesme, Amerikanac kad zapeva srce kida.
3 kg
toni2006 $$ doctor 4 love $$
Datum registracije: 28 Maj 2006 Poruke: 9515 Mesto: purger city
Kompa evo i mene sa čestitkama! Nego,reci ti meni jel ti fale one stare dojch marke?? ajde priznaj
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma