www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Grey's Anatomy
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~ -> ~ TV i serijski program ~
::  
Autor Poruka
nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 01, 2008 2:36 pm    Naslov poruke: Grey's Anatomy Na vrh strane Na dno strane

Ovih dana izgleda da nista drugo ne radim osim sto gledam ovu seriju, jednu sezonu za drugom. Malo je reci da me je odusevila. Jeste li je gledali? Kako Vam se dopala? Ko Vam je omiljeni lik?

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

KristinaNS
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 39

Datum registracije: 16 Feb 2005
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 01, 2008 1:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Obozavam ovu seriju... Gledala sam je na hrvatima, jer ovi nasi jako sporo tek sad daju valjda prvu sezonu.... Omiljenih likova imam vise Marc Solon(onaj plasticni hirurg Razz ), Derek valjda se tako zove, uglavnom hirurg koji se vidja sa Meredit i meni lici na Shon Pena Wink , i Alex mi je extra Very Happy ....

UKRATKOSS
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 30 Jul 2005
Mesto: temisvar

romania.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 11, 2008 9:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

SUPER je serija, bas vredi provesti sat vremana ispred tva i uzivati u ovim lekarskim pricama

nastasenjka
~daydreaming~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 12, 2008 11:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

McSteamy...mmmmmmmmm Cool

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...

-malecka-
~Plava Princeza~
~<b>Plava Princeza</b>~

Datum registracije: 19 Jun 2008
Mesto: Beogradski kej..

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 13, 2008 1:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da cinjenica, da sam za dve nedelje pogledala svih 5 sezona, i da zeljno iscekujem svaku novu epizodu, sve govori.. Very Happy
Serija je fantasticna, jednostavno pleni, i vuce te da gledas i gledas..
Ovo je najbolja serija koju sam gledala u poslednje vreme!

Grey's Anatomy- Sometimes love just ain't enough..

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 42

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 15, 2008 10:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ta serija me tako smara,mozda u pocetku sam pratila i posle mi sve postalo isto...same kopije od druge bolnicarke serije Rolling Eyes

Vrbašanka
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 50

Datum registracije: 04 Dec 2008
Mesto: Vrbas

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 09, 2008 2:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Divim se ljudima koji se bave medicinom, kao sto serija i prikazuje. Ja ne bih mogla tim tempom.

nastasenjka
~daydreaming~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 17, 2009 1:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kakvo finale pete sezone! znaci, komsije su me cule kako vristim Mr. Green

lomataš po bespućima...

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 13, 2010 8:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Joj, de ja da se ne oglasim. Ovu seriju obozavam, Svidja mi se zato sto iako tu ima medicine, pacijenata, itd. serija je uglavnom o njihovim privatnim zivotima. Jedva cekam septembar a ovo gore sto je nasta napisala ne mogu i necu da komentarisem - jos sam u soku!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~ -> ~ TV i serijski program ~ -> Grey's Anatomy Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon