:: |
| Autor |
Poruka |
Anđela inso umjetnica

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
| coco_bill je napisao/la sledeće: |
ali ne da bi je kupili već odali priznanje porodici koja je izvela mladu na pravi put. |
Da. To je to. Bolesni ljudi sa priznanjem koji traže 25 000 eura jer im je 17 malo.
Isuse Kriste, ova priča počinje kao neki loš drama film " svadba, klanovi, etc"..
|
|
|
| |
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|
Godine: 42
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

|
|
| Gertie je napisao/la sledeće: | Joj, Bože, jadno dete...
Evo još jednog dokaza da cigani misle samo na pareČ u mom mestu, dečak ciganin, inače strašno sladak i fin, upao je u prazan bazen i za oporavak treba da mu se kupi neko korito, ne znam stvarno čemu služi, i njegov otac je uzeo 40000 od firme u kojoj radi pod izgovorm da mu treba za to i kupio je kola a ostatak novca je popio. |
Ja ne kužim te ljude koji se zapravo ni ne zaslužuju zvat ljudima.Nemam imena za takvo nešto.Ja bi, ma ne psu, nego kornjači dala pare za oporavak, živjela bi na kruhu i vodi ako treba za oporavak životinje, a kamo li djeteta.Ne razumijem, šta je u tim ljudima, zar je moguće da se netko rodi bez duše, prazan.Netko tko ima išta u sebi, ma mrvicu nečega ne bi to mogo.Brijem da bi i robot od plastike pustio suze na takvu priču.
|
|
 |
KLICIC Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jul 2008 Poruke: 182 Mesto: Cazin

|
|
|
Zelosno je to.Bio je jedan takav slucaj kod mene u gradu.Djevojka je rodila sa 14 godina a nije bila ni u braku.Sad to dijete ima 2 godine a ona se sama brine za njega sa slijepom majkom.Djeluje strasno
|
|
|
| |
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Moja susjeda u ZG je rodila s 14 takodjer (nije Ciganka).
No never mind, ovo s ciganima se puno desava i u Indiji. A cigoshi su od tamo i dosli.
Bezveze totalno to prodavanje zenske djece, kao da su stvari a ne ljudska bica.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
|
Na zalost sve vise ima takvih slucajeva i bice ih jos...
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|