www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Šest godina zatvora za Britanku koja je vodila ljubav...
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 41

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 10, 2008 3:00 pm    Naslov poruke: Šest godina zatvora za Britanku koja je vodila ljubav... Na vrh strane Na dno strane

Šest godina zatvora za Britanku koja je vodila ljubav na plaži

Britanka Mišel Palmer (30) mogla bi da dobije šest godina zatvora nakon što je uhvaćena kako vodi ljubav na plaži u Dubaiju, piše Dejli mejl. Menadžerka izdavačke firme uhapšena je nakon što je policajac video u kompromitujućem položaju na plaži Džumeira u Dubaiju. Ona je optužena zbog seksa van braka, nedoličnog ponašanja u javnosti, pijanog stanja u javnosti i napada na policajca. Palmer radi u Dubaiju za izdavačku kuću, dok je muškarac, koji je bio sa njom, britanski turista. Ona se suočava sa kaznom od tri do šest godina zatvora, a britanski turista je suočen sa sličnom kaznom. Palmer je izjavila za magazin „San” da će vlasti u Dubaiju želeti da „naprave primer od njih i da će zato verovatno dobiti veće kazne”.

„Mi smo u velikoj nevolji, kao i moja porodica, na sve je to uticalo. Sve dok se ne nađete u ovakvoj situaciji ne znate kako je to. Veoma je loše”, izjavila je Palmer.

Seks van braka je zabranjen u Ujedinjenim Emiratima, kao i „divlji brak”, prevara i homoseksualno ponašanje. U februaru je Đ. Gruvrajder, čije je pravo ime Rejmond Bingam, dobio četiri godine zatvora nakon što je u njegovom prtljagu pronađeno dva grama kanabisa.

(Blic)

Poslednja prepravka: jecika_84 datum Pet Jul 11, 2008 1:44 am; ukupno izmenjena 1 put

Ptolemej
uvatija te, anđele
<b>uvatija te, anđele</b>

Datum registracije: 09 Feb 2008
Mesto: Negdi na balkanu ...

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 10, 2008 3:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma koje gluposti majko mila, onda bi tribalo zatvorit mnoge, mnoge Rolling Eyes

poison
~Chase The Sun~
<b>~Chase The Sun~</b>

Godine: 42

Datum registracije: 10 Jul 2004
Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 10, 2008 8:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ko joj je kriv.Valjda je trebala znat to.I poštivat naravno.Osim toga zašto bi ja morala gledat nekog kak se * na plaži.Dakle ljudi pazite.To je (ako netko ne zna) kažnjivo i u našim zemljama, a pogotovo pazite ako idete u zemlje Islama.Kao što vidite ako vas tamo uhvate onda ste j***** ježa i to s velkim bodljama.

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 11, 2008 2:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svima je to dobro poznato, tako da ih ne zalim

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 40

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 11, 2008 5:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nek joj je sa srecom, mada je to neki glupi zakon

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 11, 2008 10:24 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Tako i treba. Podržavam taj zakon i da, možda treba i više godina da joj daju da leži u zatvoru, da bi se drugi ljudi učili na njenom primeru.

*Mayche*

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 11, 2008 1:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Onda mislim da treba da se dovdede zakon da ljubav moze da se vodi cisto i iskljucivo u spavacoj sobi, na krevetu.

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 11, 2008 1:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Seks van braka je zabranjen u Ujedinjenim Emiratima, kao i „divlji brak”,

Ovo naročito poštujem i slažem se sa ovim. Zašto to ne uvedu kod nas?.
Rolling Eyes

poison
~Chase The Sun~
<b>~Chase The Sun~</b>

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 11, 2008 5:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

*Mayche* je napisao/la sledeće:
Onda mislim da treba da se dovdede zakon da ljubav moze da se vodi cisto i iskljucivo u spavacoj sobi, na krevetu.

Pa zakon već postoji (u Hrvatskoj), ne znam da l u Srbiji, al mislim da je i kod vas tako.Po tom zakonu je zabranjen sex na javnim mjestima.Ti biraj di god oćeš, samo ne smije bit javno.E sad to je druga stvar da l će naš policajac kaznit il će zatvorit oči na to.Pa kaj bi sad svi trebali izać po ulicama i skakat jedni po drugima?Možemo i gledat iz publike i ocjenjivat tko ima bolji stil.Jedno je otić u šumu il kaj ja znam... negdje gdje znaš da te neće nitko vidjet, a drugo je to radit tamo di znaš da ćeš 100% bit viđen.

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 46

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 11, 2008 6:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jako stara poslovica: "Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin" Rolling Eyes

Pogotovo što u svakom slučaju moraju da ih kazne da ne bi ispalo pred narodom Dubaia/UAE da popuštaju strancima koji (navodno ili ne) nisu "upoznati sa tim zakonom".

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

*Mayche*

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 11, 2008 8:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

poison je napisao/la sledeće:
*Mayche* je napisao/la sledeće:

Pa zakon već postoji (u Hrvatskoj), ne znam da l u Srbiji, al mislim da je i kod vas tako.Po tom zakonu je zabranjen sex na javnim mjestima.Ti biraj di god oćeš, samo ne smije bit javno.E sad to je druga stvar da l će naš policajac kaznit il će zatvorit oči na to.Pa kaj bi sad svi trebali izać po ulicama i skakat jedni po drugima?Možemo i gledat iz publike i ocjenjivat tko ima bolji stil.Jedno je otić u šumu il kaj ja znam... negdje gdje znaš da te neće nitko vidjet, a drugo je to radit tamo di znaš da ćeš 100% bit viđen.

Pa upravu si, al i kad odes u sumu moze neko da te vidi...Ja sigurno ne bi otisla tamo gde je masa sveta, al i da odem negde gde mislim da me niko nece videti, moze da se desi da me vidi..zar ne?

poison
~Chase The Sun~
<b>~Chase The Sun~</b>

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 12, 2008 2:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa dobro, ipak ima mjesta na kojima nećeš 100% bit viđen.ak znaš da ćeš bit viđen u toj šumi odeš u onu malo dalje di nećeš.A iskreno ni ja se ne zatvaram samo u sobu, al sigurno nisam otišla na plažu ili u parkić na klupicu ili slično.Ova je baš ono izabrala mjesto i onda se čudi ko pura dreku.I ja se slažem da ne treba se sad zatvorit u krevet i to je to, al Bože moj zna se kae normalno, pristojno i kaj ja znam kaj, a kaj je pretjerano.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Šest godina zatvora za Britanku koja je vodila ljubav... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon