www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Počinje EXIT!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 41

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 10, 2008 3:03 pm    Naslov poruke: Počinje EXIT! Na vrh strane Na dno strane

Na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu počinje najveći muzički festival u jugoistočnoj Evropi EXIT 08, gde će do nedelje 13. jula, na 25 bina nastupiti preko 600 izvođača!

Glavne zvezde prvog dana su američki fank-rok bend N.E.R.D, DJ Sven Vat, finski simfo-metal bend Night Wish i britanski reper Majk Skiner, poznatiji kao The Streets.

Prvog dana EXIT festivala, u četvrtak, 10. jula, na Main stejdžu će prvi nastupiti The Bellrays (20 h). Sledi nastup Nightwish (22 h), a sat vremena kasnije nastupa sastav N.E.R.D. Jedan sat nakon ponoći, nastupiće Majk Skiner poznatiji kao The Streets.

"After 2" program žurke počinje u 2 h, nastupom Noisia&MC Verse, a u 4 h glavnu binu, za to veče, zatvara DJ Hype, uz pomoć MC IC3.

Na Explosive stejdžu nastupiće Decontrolled, Azazel, Hetera, Apocalypse, Holy Pain, 69 Eyes i Rotting Christ.

Converse Fusion stejdž ugostiće, između ostalih, Moomina, Jinx, Zdob si Zdub, i beogradsku trojku Bad Copy, u 2 h. Preporučujemo vam i nastup Drum'N'Zez na Nis World music bini, u 21 h.

U Dance areni prvi nastupa Vlada Janjić (21.30), posle njega Heidi od 23.00, Audition od 1.00, Sven Vat od 02.00, Fransoa K. od 5.00 i "Kos: od 6.00.

Žurka počinje, uživajte!

(MONDO)

filicka
*hoppípolla*
<b>*</b>hoppípolla<b>*</b>

Godine: 34

Datum registracije: 28 Jan 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 11, 2008 3:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uf,ja idem 13-og,jedva cekam!!!
bice ludara ziva.
breee Exit je mama.

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 11, 2008 6:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Poceo je EXIT jee...A ne... Shocked Znaci ja sam izgleda jedini koji se smorio na N.E.R.D...ono mi se nikako ne svidja, nit je rock nit je rep, ne lici ni na shta...jedino sto je tamo valjalo su ona 2 bubnjara, vala znaju svoj posao Laughing Laughing

Ondaak, de smo bili..a da, Bad Copy - rasturili su Mr. Green Znaci vrh vrhova, da je josh bilo malo duzee.. Crying or Very sad
Sven Vath je blago receno - smorio Laughing Laughing A i to mu je kompliment Laughing Laughing

Ali zato Noisia i posle Hype na Main-u...znaci ne secam se kad je bio tako dobar drumm... Shocked Mog'o sam ceo dan da slusham da su samo oni bili Shocked

Sve u svemu, prosle godine je bilo mnooogo, mnogo bolje...Ima vishe kvalitetnijih "manje poznatih" izvodjaca ali oni "poznatiji" su Arrow

The tears of a clown make the whole world laugh.

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 12, 2008 9:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zao mi samo sto necu slusati Pistolse ali..idem sad da ih pustim na mp3 Mr. Green

" I know the way to fuck them all...."

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Počinje EXIT! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon