:: |
| Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Silovanu djevojku majka zatočila da ne svjedoči protiv oca
Skandalozno: sud i majka blagoslovili slobodu oca silovatelja
Od šeste godine otac je silovao danas 17-godišnju kćer, a zlostavljao je i ostalu djecu. Kazneni predmet dugo je stajao u ladici splitskog suda
piše KATARINA MARIĆ BANJE
Na Županijskom sudu u Splitu od prošle godine je na čekanju kazneni spis protiv 54-godišnjeg oca četvero djece iz šire okolice Splita optuženog da je godinama seksualno zlostavljao kćer, i to od njezine šeste godine.
Otkada je prije tri godine, u dobi od 14 godina, djevojka prijavila oca da je siluje, te premlaćuje nju i njezinu braću i sestru, on nije niti dana proveo u pritvoru, a spis je bez sazvane glavne rasprave godinu dana bio na čekanju na Županijskom sudu u Splitu, što je kulminiralo bijegom djevojke iz Doma za nezbrinutu djecu.
Budući da je djevojka nestala bez traga, nad njom se nije moglo provesti psihijatrijsko-psihologijsko vještačenje koje je krajem prošle godine naložila nadležna sutkinja kojoj je prošle godine dodijeljen predmet te je odmah počela rad na njemu i u konačnici naložila navedeno vještačenje kako bi okončala mučni postupak.
Zlostavljana djeca
Tinejdžerica je bila zatočena u Splitu, a to je, kako neslužbeno doznajemo, organizirala njezina majka, na temelju čijeg je iskaza u samom početku i odbačen zahtjev za pritvor nad ocem nakon prijave zlostavljane djevojke.
Tijekom više mjeseci potrage za djevojkom, policija je nedavno prikupila dokaze da je majka u kontaktu s njom, te da zapravo sprečava njezino pojavljivanje kod vještaka i tako onemogućava kraj suđenja i presudu poremećenom ocu.
Nakon što su dokazi proslijeđeni Centru za socijalnu skrb, majka je pozvana na razgovor i nakon višesatnog uvjeravanja napokon omogućila da policija preuzme djevojku.
Kalvarija je počela 1997. godine, djevojka je tada imala šest godina. U noćnim satima njezin otac ulazio je u njezinu sobu i uvlačio joj se u krevet i odmah bi je počeo pipati po cijelom tijelu ne skrivajući incestuozne namjere. Djevojčica bi se ukočila od straha i pokušavala se oduprijeti.
Otac monstrum ustrajao bi u svojim namjerama te je fizičkom snagom kršio njezin otpor i tjerao je da ga dira po spolovilu, dok on je nju dirao po intimnim djelovima.
Kako je odrastala, agonija se nastavljala, a kad je postala fizički jača i više se odupirala, nemilosrdni otac je njezin otpor kršio prijetnjama da će nauditi njezinu bratu, starijem od nje pet godina.
U strahu za voljenog brata i nemoćna od srama, djevojčica je nastavila biti žrtva zlostavljanja, koje se nastavljao do ljeta 2005. godine. Seksualno nasilje je posljednjih godina preraslo u prisiljavanje na oralni seks.
Mučenje je kulminiralo kada se otac jedne noći zavukao u sobu gdje je spavala s mlađim bratom i sestrom i počinio rodoskrvnuće silujući svoju kćer. Sve te godine osim što je uništavao nju, premlaćivao je svu svoju djecu i suprugu uz uvrede: “BiiiiP, drolje...“
Zbog sustavnog zlostavljanja djeca su bježala iz kuće.
Prijava policiji
U ljeto 2005. godine psihički i fizički izmučena djevojka prijavila je sve policiji. Otac je ubrzo priveden Stanku Grbavcu, istražnom sucu Županijskog suda u Splitu, koji je odredio nad njim otvaranje istrage.
Zahtjev Županijskog državnog odvjetništva da nad njim odredi pritvor sudac je odbio. U tri mjeseca istraga je okončana i podignuta je optužnica zbog silovanja, rodoskrvnuća i zlostavljanja.
Predmet je dodijeljen sucu Županijskog suda u Splitu Brunu Kleinu, koji također nije smatrao potrebnim odrediti pritvor te do kraja godine te i cijelu sljedeću godinu nije sazvao niti jedno ročište glavne rasprave.
Naime, kako optuženi nije bio u pritvoru, spis nije bio prioritetan. Početkom prošle godine obavljena je nova raspodjela te je predmet dobila sutkinja Maria Majić.
U međuvremenu je sudac Klein postao v.d. zamjenika v.d. predsjednice suda Marice Šćepanović. Sutkinja Majić u manje od mjesec dana sazvala je početak suđenja i te godine održala čak šest ročišta.
Slobodna Dalmacija
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

|
|
Ovom monstrumu bi i smrtna kazna bila blagoslov.Ja bih ovog mučio do kraja života.Malo je reći da je ovo monstruozno i bolesno.Ja ne znam šta se dogadja(lo) u mozgu ovog (ne)čoveka.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
| |
|
 |
AnCHi_90 ♥J'veux ton amour♥

|
Godine: 35
Datum registracije: 13 Jun 2008 Poruke: 2401 Mesto: ...peta strana svijeta...

|
|
Uzasno i bolesno
| Johnny-Delija je napisao/la sledeće: | Ovom monstrumu bi i smrtna kazna bila blagoslov.Ja bih ovog mučio do kraja života.Malo je reći da je ovo monstruozno i bolesno.Ja ne znam šta se dogadja(lo) u mozgu ovog (ne)čoveka.  |
Slazem se sa tobom,kakva smrta kazna?!!! Muciti gaa do kraja zivota,a nedozvoliti mu da umre
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
O boze kakve sve lose stvorenje ima u ovom svetu (nemam vise komentara na to...)
|
|
|
| |
|
 |
kosta00 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 02 Jun 2006 Poruke: 243

|
|
|
Ubijati ga od batina, i kad se onesvesti politi ga vodom, i opet. Tako sve dok ne umre.
|
_________________ --------------
100010100100001001001011011101010010101010010101000010001001 |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Ma zasto ga tuci kada mu se moze vratiti istom merom(u zatvorima vole takve)
|
|
|
| |
|
 |
KLICIC Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jul 2008 Poruke: 182 Mesto: Cazin

|
|
| D@cha je napisao/la sledeće: | | Ma zasto ga tuci kada mu se moze vratiti istom merom(u zatvorima vole takve) |
Da, ima u zatvoru i gorih monstruma od njega pa ce vidjeti kako je bilo njegovoj cerki
|
|
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
a sto svi njega a ne nju? mislim na majku>
ma glupo je da drugi uzimaju pravdu u svoje ruke, ima ko ce njega
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|