:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Drugi dan Egzita bez težih krivičnih dela, 22 osobe privedene
Drugog dana muzičkog festivala Egzit 08 na Petrovaradinskoj tvrđavi nije bilo težih krivičnih dela ili oblika narušavnja javnog reda i mira, a 22 osobe su privedene zbog posedovanja narkotika, saopštila je Policijska uprava Novi Sad.
Među privedenima je 21 stranac, a dve osobe su zadržane u policiji. Policija je tokom drugog festivalskog dana od 71 posetioca zaplenila 78 grama marihuane, 59 tableta ekstazija, 22 grama heroina, 31 gram amfetamina i manju količinu kokaina, hašiša i psihoaktivnih tableta.
Prema proceni policije, drugog dana festivala na tvrđavi je bilo oko 39.000 posetilaca, dok su organizatori saopštili da je na Petrovaradinskoj tvrđavi bilo više od 40.000.
Agenciji Beta je u Kliničkom centru Vojvodine rečeno da je tu od početka festivala dovezeno 18 povređenih, od kojih 17 sa lakim telesnim povredama i jedna sa prelomom vilice.
(Beta)
|
_________________ ~Duo de la muerte~
Poslednja prepravka: jecika_84 datum Ned Jul 13, 2008 11:21 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
| |
|
 |
ex_deda Banovan! *28*

|
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 7256

|
|
40,000 ljudi Svaki 2000-ti posetilac je prema ovome narkoman.
|
|
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| ex_deda je napisao/la sledeće: | 40,000 ljudi Svaki 2000-ti posetilac je prema ovome narkoman. |
Da, samo.. Al ono, poenta je u ovome | Citat: | | Među privedenima je 21 stranac |
Znaci mene na ulazu vec 3 dana samo ono, otvorim torbu, nema staklenih flasa, limenki, shipki, automatskih pushki i sl. i udjesh...al zato Engleze Znaci jednog sto je bio pre mene u redu su izuvali iz patika, otvarali kutije cigara, upaljac...Dobro je da nisu i... Kad bi tako "domacim" radili da vidish kako bi brojka bila veca...
Mada i od stranaca (pod ovim ne racunam Balkan opet ) vishe od 80% je na necemu...a to nije pivo
|
|
| |
|
 |
ex_deda Banovan! *28*

|
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 7256

|
|
| Alexns je napisao/la sledeće: |
Mada i od stranaca (pod ovim ne racunam Balkan opet ) vishe od 80% je na necemu...a to nije pivo  |
Nerazumem, shto idu u buku ako im treba neshto za smirenje
|
in tears we spilled while roaming earth
Thourn Whaul (2007)
|
|
| |
|
 |

|

|
|
| |
|
 |
andrejica Tico & Ada

|
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica

|
|
| Alexns je napisao/la sledeće: | | ex_deda je napisao/la sledeće: | 40,000 ljudi Svaki 2000-ti posetilac je prema ovome narkoman. |
Da, samo.. Al ono, poenta je u ovome | Citat: | | Među privedenima je 21 stranac |
Znaci mene na ulazu vec 3 dana samo ono, otvorim torbu, nema staklenih flasa, limenki, shipki, automatskih pushki i sl. i udjesh...al zato Engleze Znaci jednog sto je bio pre mene u redu su izuvali iz patika, otvarali kutije cigara, upaljac...Dobro je da nisu i... Kad bi tako "domacim" radili da vidish kako bi brojka bila veca...
Mada i od stranaca (pod ovim ne racunam Balkan opet ) vishe od 80% je na necemu...a to nije pivo  |
e ovo mi je totalno glupo, trebali su i nase isto ko i ostale..
nismo mi nista bolji od njih
|
|
 |

|

|
|
Aha, 40.000 ljudi do gole koze...I ovako se ceka na ulazu a ne...
|
|
| |
|
 |
andrejica Tico & Ada

|
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica

|
|
ja bi ih pustila da se zabavljaju i pregledavala bi im samo torbe i eto opipala bi ih
|
|
 |

|

|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|