www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kristijano Ronaldo slobodan!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 41

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 15, 2008 1:44 am    Naslov poruke: Kristijano Ronaldo slobodan! Na vrh strane Na dno strane

Šestomesečna veza najskupljeg fudbalera na svetu, Kristijana Ronalda i Španjolke Nereide Galjardo, prekinuta je, jer je Portugalcu prekipelo da iz tabloida saznaje neke stvari iz njene prošlosti.

Prema tvrdnjama britanskih, ali i portugalskih tabloida, Ronaldo i Nereida raskinuli su prošle nedelje. Ronaldo se sprema na operaciju zgloba, a tabloidi imaju različite verzije o tome zašto su 23-godišnji fudbaler i godinu dana starija manekenka raskinuli.

Razlog raskida - Ronaldova majka i(li) tabloidi

Prema jednoj verziji, Ronaldo više nije mogao da trpi pisanja tabloida o njegovoj devojci i stalnom "kopanju" po njenoj prošlosti, a drugi, pak, tvrde da je uzrok raskida Ronaldova majka sa kojom je, navodno, Nereida bila u svađi.

Ronaldova majka, Dolores, navodno je rekla da Nereidu ne zanima njen sin, već njegove pare.

Ronaldo i Nereida bili su u vezi od januara, a odmah posle eliminacije Portugala sa Evropskog prvenstva u Austriji i Švajcarskoj, paparaci su ih snimili kako se lepo zabavljaju na italijanskom primorju.

Trenutno najveća zvezda svetskog fudbala odmara se u svojoj kući u mestu Sintra (severno od Lisabona) i čeka operaciju, ali i rasplet oko toga gde će nastaviti karijeru. Navodno, Ronaldo bi želeo u Real, ali ga ne pušta Mančester junajted za koji je prošle godine dao 42 gola i bio ključni igrač u osvajanju Lige šampiona i Premijer lige.

(MONDO)

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 15, 2008 3:20 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E moj Ronaldo .. da ne budes i ti kao Bekam pa .. gde zena tu i ti Smile

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 43

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 15, 2008 5:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A skoro sam citala da su zajedno Rolling Eyes

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 40

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 15, 2008 8:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

eto, sad moze biti moj Very Happy

jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 16, 2008 1:31 am    Naslov poruke: Nereida: I dalje sam Ronaldova! Na vrh strane Na dno strane

Nije prošlo mnogo vremena od demantija vesti svetskih tabloida da je najskuplji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo raskinuo sa devojkom, atraktivnom Nereidom Galjardo.

Španska manekenka je novinarima rekla da su priče o tome da su raskinuli čista glupost.

"Ne znam odakle je došla ta priča. Razgovarala sam sa njim danas baš kao i uvek. Mi smo zajedno. Rekao mi je da me voli i ja volim njega", tvrdi 24-godišnja Nereida, ponosno pokazujući dijamantski prsten koji joj je poklonio portugalski reprezentativac.

(MONDO)

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Kristijano Ronaldo slobodan! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon