Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
Čestitam.
Weeeee, pa sekica mudrica "skoči" na novi spratić... Želim ti što manje posla, više uživanja, odmaranja... puno živaca... I što više lepih trenutaka, provedenih, ovde... Iskrene čestitke...
A, tu je i poklončić...
s kojom sam ovdje proveo mnogo prijatnih trenutaka...kao i svi ostali s kim je slovce makar jedno razmijenila....i drago mi je sto se ponovo vratila medju nas..tracare...
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane...
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
Baraba - hvalaaaaaaaaaaaaa na cestitkama i otvorenoj temi stariji chika kolega Abraab VI sa naglaskom na TI Jeste, bila je noc i samo je kisela mogla da pomogne (znam da nisam pogodila kod za boju, ali... )
anchi22 - hvala za cestitku
Sascha336 - hvala kolega za cestitke i prelepo cvece
*miss jr* - jaooooooooooo tetka pa sve si pogodila, eto idemo muzic i ja u kamp na Zlatiboru tebe i tecu vodimo da terate insekte Hvala na zeljama, cestitkama, poklonima, lepim recima... znas da nastavljamo druzenje i dalje, tamo-vamo kao da je bitno dok je nama dobro I da, zadovoljni smo Zlatiborom, ne treba nam ni Kop, samo nek nije Goc u pitanju ljubim te (hvala techi za prvu sliku )
Ptolemej - hvala na cestitkama, mada mi 33. spratic nije bas navika, bice uskoro i 34.
♥ QueeN ♥ - eh vide se maniri moje sekane vidis kako lepo cestitas spratice Hvala na zeljama i cestitkama, a tetka nastavlja dalje kao sto je i do sada
Johnny-Delija - hvala smireni kolega, a plata... pa je tebi mazao oci da se ovde prima plata nije "legla" dragi kolega
Idealno_losha - ijaooooooooo kakav poklon, a kakav tek pogled... nadam se da nam ovo nije drug iz vrtica Hvala izborana drugarice po Pampersu puna strija na cestitkama, poklonu i svemu i svacemu uz nezaobilazan beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeLJ i stip stip stipaljkama Jub
Nesho79 - hvala na cestitkama i lepim recima, a ja ako se vratim na stari rezim ima da me lincujete al dobro, kazem ja da ljudi vole grubo
Boky - hvala puno na cestitkama
Francuskinja - hvala puno na lepim recima i cestitkama
Jejaorka - jaooooooooooo Mrs Fairy hvala na cestitkama i lepim pokloncicima, bez onog prvog bih i mogla ali ovaj drugi ne prepustam u tudje ruke saljem poljubac pun bakterija
coco_bill - hvala kolega na cestitkama i pokloncicu
Lane86 - jaooo sekice hvala na na lepim recima, zeljama i cestitkama, a pokloncic sa zadovoljstvom prihvatam, vidi se da smo zajedno uredjivale enterijer ljubim te
_________________ "...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."
Anđela inso umjetnica
Godine: 40
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
Ooo, omiljena moderatorice ( i dalje te tak zovem, što ću ) sa Turizma, čestitam na ove dvije iste cifre i samo naprijed! Lagano
marijana23 <Usne boje vina>
Godine: 40
Datum registracije: 06 Mar 2008 Poruke: 14391 Mesto: negdje
Cestitam!!Kiss..
_________________ Pjevat cu dok suze me ne zabole,
ljubit cu dok usne mi ne izgore,
voljet cu dok oci se ne zatvore,
zauvijek ces biti tu..
mišić Prijatelj foruma
Godine: 37
Datum registracije: 22 Jun 2006 Poruke: 3570 Mesto: zagreb
cestitam
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
oooo imenjakinjo, samo teraj dalje cestitam
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."*
velociraptor Banovan!
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
Opa bato! Double double, kao u NBA ligi ( 33. sprat).
Em spratic, em muzic, ti znas zasto zivis!
A gde je svadba tu je i kolo, c'mon...
Kolo, kolo, vilovito , silovito1
Cestitan ti!!!
oboriiiiii
~SonicLady~ ~Smiley~
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
Ijuuuuuuuuuu pa ovde mene nema ipak, nikad nije kasno da se čestita i proslavi nešto lepo, jel tako sekana želim ovde pred svatovima, tvojim i mojim mužem da ti od srca čestitam novi spratić, da još dugo pišemo ovde i da se družimo kako na forumu, tako i u real life i evo nešto što sam sačuvala, samo za tebe ljubi te puno tvoja luda seka
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever.
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
Anđela - omiljeno "zanovetalo" sa Turizma se zahvaljuje na cestitkama i nastavljamo i dalje ovako laganini
marijana23 - hvala na cestitkama, uzvracam poljubac
mišić - hvala za cestitku
*Mayche* - oooooo imenjakinjo hvala na cestitkama, teram ja i dalje
velociraptor - eh zete pa nisu muzic i spratic noviteti, noviteti su nov zet i brojna familija mada i ovo klce je neki novitet al vazno da je veselo Svaja Snezana se zahvaljuje na cestitkama
~SonicLady~ - jaooooo sekana a zasto mi to radis? Sada ces morati citav mesec da dolazis kod mene s ovom kanticom ko ti kriv kad moras da se pohvalis sta sve imas Naravno da nastavljamo druzenje, a za 20 dana prosirujemo familiju u real life za jos jednog clana, pa ce biti veselooooo jubi te puno tvoja opicena sekana i hvala na cestitkama i pokloncicu, ma svemu
_________________ "...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."
TAMARA MAGIS ***bombica***
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
superiska,svaka cast,samo napred najbolja si
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ...
KInder Torta Moj Dobri Anđele...
Godine: 36
Datum registracije: 13 Jul 2007 Poruke: 8238 Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...
Cestitam draga skorpijice
_________________ Proslo je sve za tebe ja sam sad stranac u noci,
A, zelim te, i zovem te...
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma