Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
Iko, sreco, majica samo za tebe! Tvoj Beograd je u srcu! Ceka te i dalje! Proslavi ovaj dan! Tvoj je, danas sija sunce samo za tebe, danas ptice lete samo zbog tebe! Ljubim te mila
grudi balkanske
Poslednja prepravka: *miss jr* datum Ned Jul 13, 2008 7:22 pm; ukupno izmenjena 1 put
nextajox حزب الحيوان
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
Jooj ja da se vratim...Ja mislila da si prešla sprat
Sve najbolje draga moja sekili..Volim te puno i od srca ti želim svu sreću,znaš i sama
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
Godine: 45
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
Čestitam, draga koleginice. Da se popneš još i više.
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
Iko naša Iko...
Pa sritan ti rođendan uz pregršt poljubaca, poklona al naj PRE , mnogo zdravlja, sriće, veselja, LJUBAVI, provoda, para i naravno zgodnih Beograđana
Ljub leti do tebe
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. •
Baraba Džentlmen
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
Mislim, stvarno je bzvz... Ja tek sada ovo videh.
Mislim da je do starosti.
Koleginice draga sve najbolje povodom rodjusa i da ti se svoje zhelje ispune, ja cu da drzhim palcheve. Samo pazi shta zhelish, nekada se zhelje i ispune.
Sve najbolje od srca.
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
Ih... a ja još kasnije
Iko, čestitam ti od srca i sve najlepše ti želim
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever.
KInder Torta Moj Dobri Anđele...
Godine: 36
Datum registracije: 13 Jul 2007 Poruke: 8238 Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...
Cestitam ti rodjendan sa malo vecim zakasnjenjem!
_________________ Proslo je sve za tebe ja sam sad stranac u noci,
A, zelim te, i zovem te...
mišić Prijatelj foruma
Godine: 37
Datum registracije: 22 Jun 2006 Poruke: 3570 Mesto: zagreb
Vreme je podešeno za GMT + 1 sat Strana prethodna1, 2
Strana 2 od 2
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma