www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Duhovi ne miruju
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Bojan_kralj
~Angel azul~
<font color='blue'><b>~Angel azul~</b></font>

Godine: 35

Datum registracije: 23 Apr 2007
Mesto: Debela 'ladovina

spain.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 18, 2008 4:37 pm    Naslov poruke: Duhovi ne miruju Na vrh strane Na dno strane

Da li je pojava sablasti u Šumaricama posledica neizmirenih računa iz prošlosti ili čestih pijanki i orgijanja u spomen-parku?
KRAGUJEVAC - Priča o duhovima u spomen-parku “21. oktobar” u Šumaricama, koju je juče objavio Kurir, izazvala je veliku pažnju Kragujevčana. Kako saznajemo, u ovom gradu se i ranije događalo da ljudi na grobljima snime obrise ljudskog tela i slične sablasne oblike, ali je malo onih koji će javno priznati da su imali “bliski susret sa duhovima”.

- Sa duhovima, odnosno dušama, ne treba se igrati, jer oni obitavaju svuda oko nas. Naša vera kaže da duhove ne treba prizivati. Molitva i pričest dovode do oslobođenja duše - kaže Aca Lukšić, poznati kragujevački novinar, koji se već duže vreme bavi izučavanjem alternativne medicine i parapsiholoških pojava, pokušavajući da objasni strah svojih sugrađana kada je o ovakvim temama reč.

- Mi zaboravljamo da su Šumarice groblje i da je tu stradalo toliko mnogo ljudi. Naša crkva kaže da, kad se duša javlja, gospod Bog traži da se mi molimo za nju, da joj pomognemo. Može da se postavi pitanje da li su duše uznemirene pijankama ili orgijanjem po Šumaricama - kaže Lukšić kometarišući fotografiju sa obrisima ljudskog lika i glave, snimljenu na poznatom kragujevačkom stratištu.
Pojavu duhova neki povezuju i sa ne kažnjavanjem odgovornih za smrt žrtava u Šumaricama. Nemački major Kenig, krivac za smrt 2.324 žrtve u Šumaricama, nikada nije priveden sudu pravde i umro je 1970. godine. Godinu dana pre toga naša zemlja je tražila od Nemačke izručenje Keniga radi suđenja, ali je njegova smrt predupredila eventualni proces.
Međutim, Lukšić tvrdi da, kada je reč o dušama, ne može se govoriti o zemaljskoj pravdi.
- O onome što je našim čulima i objektivnoj stvarnosti koju mi sagledavamo nepoznanica, ne možemo suditi, ali ni o sravnjivanju računa. Sud je zemaljski i ljudski sud, a posle smrti mi svi dolazimo na Božji sud i Bog je taj koji sudi na onome svetu.

S druge strane, direktor spomen parka “21. oktobar” Vladimir Jagličić kaže da nikada nije čuo da su se u Šumaricama pojavljivali duhovi.

- To je pre pitanje za parapsihologe nego za nas poslovne ljude. Bilo je prekopavanja zbog traženja para ukradenih iz Rajfajzen banke. To znam. To su možda jedini “ovozemaljski duhovi” koji traže fizičke stvari. Ne znam šta drugo da vam odgovorim - rekao je Jagličić, koji je na kraju ipak potvrdio da je pre nekoliko godina oskrnavljena crkva velikomučenika u Šumaricama, tako što su na njoj ispisani simboli satanista.
Policija je pronašla vinovnike i privela ih pravdi. Međutim, iako su crteži i tekstovi koji su pronađeni na crkvi u Šumaricama “bili rezultat dela dobrih poznavalaca satanizma”, iz pravosuđa je demantovano da su akteri ovog divljanja pripadnici neke sekte.

Izvor: Kurir

milannik1
Mr. Bombastic
<b>Mr. Bombastic</b>

Datum registracije: 11 Mar 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 18, 2008 6:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

najezio sam se od ovog texta, ja svaki put kad odem u kragujevac(a to je dosta cesto) odem u setnju sumaricama ili u onaj hotel na pice... sad cu dobro da se razmislim pre nego sto odem tamo!!! gledao sam na youtubu dosta snimka gde se stvarno vide duhovi, ali nikad ne bih ocekivao da vidim sliku duha tamo gde sam cesto odlazio...

Danny Crane

KLICIC
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jul 2008
Mesto: Cazin

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 18, 2008 7:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja u ovo ni u slicne ovakve primjere ni najmanje ne vjerujem.

ticmaopel
S verom u Boga
<b>S verom u Boga</b>

Godine: 42

Datum registracije: 13 Apr 2006
Mesto: Београд

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 18, 2008 11:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma neverujem ja u ovo kaki crni duhovi nemo vas pali neko Laughing Laughing Laughing

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 19, 2008 2:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa u ovoj srbiji sve je moguce zato verujte

Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

Godine: 36

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: Beograd - Novi Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 19, 2008 3:32 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni vishe lichi da se ovde neko previshe igrao sa filterima i opacity-em u Photoshopu nego realno da su duhovi u pitanju....

goxicar
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 06 Dec 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 19, 2008 10:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E ovo je stvarno kul moracu da posetim Sumarice.Ne mogu verovati da stvarno tamo postoje duhovi...cool Wink

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 19, 2008 12:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Photoshop je čudo.

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 40

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 19, 2008 1:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

milannik1 je napisao/la sledeće:
najezio sam se od ovog texta, ja svaki put kad odem u kragujevac(a to je dosta cesto) odem u setnju sumaricama ili u onaj hotel na pice... sad cu dobro da se razmislim pre nego sto odem tamo!!! gledao sam na youtubu dosta snimka gde se stvarno vide duhovi, ali nikad ne bih ocekivao da vidim sliku duha tamo gde sam cesto odlazio...

Ne mislis valjda stvarno...pa to je jedan vrlo lose uradjen photoshop...

shomy-delija
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Jul 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 19, 2008 4:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa ljudi sto nevjerujete... Cool Duhovi iz cijelog svijeta su protjerani na balkan Exclamation Exclamation Exclamation Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

KLICIC
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jul 2008
Mesto: Cazin

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 19, 2008 10:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mr. Bond je napisao/la sledeće:
Meni vishe lichi da se ovde neko previshe igrao sa filterima i opacity-em u Photoshopu nego realno da su duhovi u pitanju....

Potpis, ljudi bespotrebno gube vrijeme u Photoshopu na ovakve gluposti u koje samo djeca vjeruju a bilo bi im bolje da sebi nadju neko pametnije zanimanje na koje ce trositi svoje vrijeme.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Duhovi ne miruju Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon