:: |
Autor |
Poruka |
KInder Torta Moj Dobri Anđele...

|
Godine: 36
Datum registracije: 13 Jul 2007 Poruke: 8238 Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...

|
|
Cestitam na predjenom spratu! A, ovo je poklon od mene za tebe i miss jr Znace ona zasto a nadam se i ti!
|
_________________ Proslo je sve za tebe ja sam sad stranac u noci,
A, zelim te, i zovem te... |
|
|
|
 |
mišić Prijatelj foruma

|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Jun 2006 Poruke: 3570 Mesto: zagreb

|
|
cestitam
|
|
|
|
|
 |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Cestitam
|
|
|
|
|
 |
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.

|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685

|
|
@velociraptor - hvala
@~SonicLady~ - joooj ... moj omiljeni medaaaaa ... hvala roDJakinjo ... je l bre! cemu kiseli krastavci
@KInder Torta - aha ... moze, moze... ja pokusah da udjem, ali... setih se da nisam dobio kljuceve ... mozda *miss jr* ima
@mišić - hvala
@anchi22 - hvala Anchiki
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
 |
KInder Torta Moj Dobri Anđele...

|
Godine: 36
Datum registracije: 13 Jul 2007 Poruke: 8238 Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...

|
|
hehe izvolite i kljuceve! Ne znam da li ih miss ima... Tako da za svaki slucaj
|
_________________ Proslo je sve za tebe ja sam sad stranac u noci,
A, zelim te, i zovem te... |
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
E pa fensi/elitni techo cestitke i od mene povodom novog spratica, a i povodom ulaska u ludu familiju Necu ti poklanjati planine s obzirom da tetka to ne voli u ovom delu godine, znas ona je vise za onaj morski miris tako da sam odlucila da ti poklonim nesto "prakticno" da mozes da vuces koliko hoces
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
sweetlady ..femme fatale..la vraie..

|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji

|
|
Pa gde si ti Vec na cetvrtom spraticu Srecno useljenje i mali kisic nadam se da mi tvoja draga nece zameriti
|
|
 |
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.

|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685

|
|
@KInder Torta - konacno da ti kljucevi stignu... 2 dana sam kisnuo napolju ... hvala
@škorpijica - tooooooooooooo snajka ... bez kikica ces ostati sigurno .... hvala
@sweetlady - gde si ti ... nece zena da se ljuti ... hvala
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|