:: |
Autor |
Poruka |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 45
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Znam da će me komšija ubiti, ali evo ti još i njegova slika kad je bio mali. 
|
|
 |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
draga koleZinice učiteljice, čestitke i naravno idemo dalje
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
 |
Vilenjakinja Sašina Kumica

|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889

|
|
Cestitam ti plavusice. Samo naprijed
|
|
|
|
|
 |
daja23 **garavuša**

|
Datum registracije: 30 Dec 2007 Poruke: 14464 Mesto: Gdje Neretva hladna teče:)

|
|
Draga škorpijice čestitam ti, svaka čast
Imaš veliki poljuabac od Daje
|
_________________ Svi idu dalje i ja sa njima, životni pravac moram da pratim, a toliko divnih časova ima u koje želim da se vratim... |
|
|
|
 |
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.

|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685

|
|
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooo............... coveceeeeeeee .............. nema ne ovdeeeeee
pa dobro.... nikada nije kasno da se kikice pocupaju
cestitam
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
 |
Killaz ***Don Brate***

|
Godine: 34
Datum registracije: 08 Nov 2006 Poruke: 4662 Mesto: Somewhere in the universe...

|
|
Cestitke i od mene
|
_________________ Vozim auto sa zvezdom na haubi,sedmica bembara S8 audi |
|
|
|
 |
katarinaa85p Banovan! ~hot angel~

|
Datum registracije: 06 Dec 2007 Poruke: 9273 Mesto: K*R*A*G*U*J*E*V*A*C

|
|
Cestitam od srceta i zelim sve najbolje...i naravno jubim da pucketa ....
|
_________________ U dusi sam dete koje ne zna da mrzi,u zivotu sam putnik koji uvek pronadje pogresan put,u stvarnosti sam BUDALA koja uzlud VOLI! |
|
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
Auuuuuu otkud mene nema ovdi.. ccc ma ebiga sad sam tu i nema nazad,moram da ti cestitam
E pa snajka moja lepa , pametna , duhovita , slatka , ... puj puj da ne ureknem
Pa cestitam naa,... XXXIII spratu i saaamo napred.Da se jos snajkenisemo i da se vidimo oktobra,malo na kavicu
A za tebe...
Ovo nas tek ceka..
A ovo tvoj zastitni znak
|
|
|
|
|
 |
Flower1985 Prijatelj foruma

|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Sep 2007 Poruke: 4862

|
|
Cestitam i ja!
|
_________________ ...мяу! |
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
TAMARA MAGIS - hvala za cestitku i komplimente, naravno idemo dalje bar do tri trojke
KInder Torta - hvala tortice za cestitke i pokloncic, nadam se da je upakovana kinder torta
coco_bill - jaooooo kolega jos se mi pitamo gde nestade slika iz porodicnog albuma, kad ono ti ukrao ali hvala postenom pronalazacu sto je kulturno i bez nadoknade vratio sliku mog muzica iz "mladih" dana
jecika_84 - hvalaaaaaaaaa kolezinice pitalice na cestitkama, a najvece moguce hvala za pokloncic, moje omiljeno cvece saljem veeeeeeeeeeliki poljubac
Vilenjakinja - hvala na cestitkama, idemo dalje
daja23 - hvala Dajo za cestitku, uzvracam poljubac
Ohanzee - a sta si ti cekao do sada da cestitas, slatko? hvala teco za cestitke, a za ovo cupkanje ti prepustam tetkicu, ima i ona materijala za tu rabotu e sad u inat i tebi saljem poljubac i bezim od vas dvoje na Zlatibor
Killaz - hvala za cestitke
katarinaa85p - hvala na lepim zeljama i cestitkama, uzvracam pucketavi poljubac
nextajox - e ko ce kome ako ne svoj svome, bar se snajka otvorila za ovo cestitanje sve je poklonila, jedino ne znam kako ce moj muzic preziveti ovog momcica ali dobro, moze nam okopavati bastu, ako nista drugo Hvala na lepim zeljicama, cestitkama, komplimentima i pokloncicima, saljem veeeeeeeliki poljubac
Flower1985 - hvala na cestitkama i sladoledu
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
Ljuba Zemunac **Ljuba Zemunac**

|
Datum registracije: 01 Mar 2008 Poruke: 6428 Mesto: *zauvek u njenom srcu*

|
|
E pa draga koleginice sa malim zakašnjenjem pridružujem se čestitkama i samo napred
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|