:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Britanka koja je zamoljena da napusti restoran "Mekdonalds" zbog dojenja svoje bebe vratila se sa šest drugarica - takođe sa bebama.
"Bila sam u restoranu, i moja beba je bila gladna. Počela sam da je dojim, a menadžer mi je odmah prišao i naredio mi da prestanem. Odbila sam, jer je beba plakala, a on mi je naredio da napustim restoran", rekla je Medi Rejnolds (27) listu "Dejli mejl".
Ona je istakla da je nosila posebnu materinsku majicu, tako da ostali gosti "Mekdonaldsa" u Bornmutu nisu mogli da vide "ništa nepristojno".
Rejnoldsova nije imala izbora, već da sa ćerkom Sofi starom deset nedelja napusti lokal. Uvređena i ponižena, otišla je kod svojih drugarica i ispričala im šta se dogodilo.
"Odlučile smo da napravimo protest! Povele smo svoje bebe, i zajedno umarširale u restoran. Počele smo da ih dojimo u istom trenutku", rekla je Rejnoldsova.
"Dojenje je najprirodnija i najzdravija stvar na svetu, a nema govora o lošem uticaju na okolinu ukoliko ste diskretni na javnom mestu", složila se njena prijateljica Ketrin Dejvis (19), koja je učestvovala u protestu zajedno sa dvomesečnom ćerkicom Amelijom.
Uprava "Mekdonaldsa" izvinila se ženama iz Bornmuta.
"Pomenuti menadžer nije sledio politiku naše firme. Ukoliko bi se neka mušterija požalila zbog scene dojenja, ta osoba bila bi zamoljena da ode, ne žena sa bebom. Majke su uvek dobrodošle, i ne moraju da se skrivaju u našim restoranima", saopštila je portparol lanca Alison Pervs.
(MONDO)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
|
e pa meni ne bi bilo prijatno da gledam to, bez obzira na sve, ok, ne bih zurila ali ipak, ne mislim da je to za javnost
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
Sasvim normalna stvar. To nije razlog za izbacivanje.
|
|
|
| |
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
|
Ja se slazem sa dameski, zna se kad se doji, mada meni ne bi smetalo, ali ljudi to ne zele da gledaju...koja je razlika da vidis sisu sa i bez deteta na njoj na javnom mestu
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
| |
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Ma i te majke koje idu u McDonalds, jedu to cranje od hrane i onda doje bebe time. Bozemesacuvaj tog "McMajcinskog Mlijeka".
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Pa ljudi to je prirodna stvar, nemojte sad tu nesto lazno moralisati jer vam ne prilici
|
|
|
| |
|
 |
milannik1 Mr. Bombastic

|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 1224

|
|
| *Mayche* je napisao/la sledeće: | | Ja se slazem sa dameski, zna se kad se doji, mada meni ne bi smetalo, ali ljudi to ne zele da gledaju...koja je razlika da vidis sisu sa i bez deteta na njoj na javnom mestu |
ne mislim da zene mogu da biraju vreme i mesto kad ce beba da ogladni... a i to je bolje nego da beba place u sav glas na javnom mestu kao sto je McDonalds!
|
_________________ Better to want something you don't have, or to have something you don't want.
Danny Crane |
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
a zasto bebe, dok su jos male i mogu da se doje, vode u Mek?
@Daco, daleko sam ja od morala al sto ne ide, ne ide
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Britanci su jedan od najuvrnutijih naroda a nesto prirodno im smeta e to ne mogu da razumem
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|