:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Iako je napunila 80 godina, Tempest Storm, čuvena američka striptizeta i seks ikona pedesetih godina, i dalje pokazuje svoje "zmijsko telo" i ne namerava da okači tange o klin.
Nakon pola veka spektakla u Holivudu i četiri braka, kraljica burleska, koja je svojevremeno punila stranice američke žute štampe, nije promenila navike: sa istim entuzijazmom pokazuje svoje čari u lokalima Palm Sprigsa, Majamija i Las Vegasa.
Sa kosom boje plamena, ljubičastom boom oko vrata i vrtoglavo visokim potpeticama, Tempest Storm (Uskovitlana Oluja) i dalje pleni publiku.
Vremešna striptizeta ima veoma stroge principe kada je reč o muzici koja prati njene pokrete: "ona treba da traje tačno sedam minuta, ni manje ni više, jer je toliko vremena potrebno da se striptiz izvede".
Tempest odbija da napusti scenu uprkos zamoru materijala.
"Spektakl me je spasao", kaže ona.
U Holivud je došla po završetku Drugog svetskog rata sa 22 godine i dva propala braka iza sebe.
Ubrzo je postala slavna širom Amerike i proglašena je za "najlepše poprsje Holivuda", koje je osigurala za tada neverovatu sumu od milion dolara.
Među slavnim muškarcima koji nisu odoleli njenim čarima su Frenk Sinatra, Din Martin, Net King Kol i Semi Dejvis.
Najdužu romasnu slavna striptizeta je imala sa kraljem rokenrola Elvisom Prislijem, sa kojim je posle godinu dana raskinula jer njegov menadžer nije odobravao njihovu vezu.
(Tanjug/MONDO)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|
Godine: 42
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

|
|
|
Sad sam baš gledala njene slike.Žena je fakat bila prelijepa i imala je predobro tijelo.Nije da se nešto puno promjenilo, osim koje bore.Fakat za te godine i danas predobro izgleda.
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
|
a kad ce u penziju?
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
| jecika_84 je napisao/la sledeće: |
Među slavnim muškarcima koji nisu odoleli njenim čarima su Frenk Sinatra, Din Martin, Net King Kol i Semi Dejvis.
|
Oli se ona zabavljala sa Veska Božovića iz Podgorice?
|
|
|
| |
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
|
Za nju se pricala da je kre*nula Tita, davno, davno... pa si ti sad misli!
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Ko kaze da striptiz nije zdrav neka me sada uveri u suprotno
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|