:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Rad za desktop računarima u današnje vreme nezamisliv je bez upotrebe miša, ali kako trenutno stoje stvari "mišji" dani mogli bi da budu odbrojani u narednih tri do pet godina!
Analitičari kompanije Gartner smatraju da će ovaj popularni komad hardvera, koji je ušao u upotrebu pre skoro 40 godina, preuzeti drugi kompjuterski mehanizmi, poput ekrana osetljivih na dodir ili uređaja koji prepoznaju izraze lica.
"Miš funkcioniše dobro na radnom stolu, ali što se tiče zabave ili rada na notebook računarima, za njega je došao kraj", izjavio je analitičar Stiv Prentis.
On je rekao da je prognoza zasnovana na ulaganjima elektronske industrije u nove, interaktivne uređaje inspirisane svetom video igara.
On je ukazao na "Panasonikov" uređaj koji prepoznaje pokrete ruke bez korišćenja konvencionalnog daljinskog upravljača, kao i izraze lica, koji mu ukazuju na to šta treba da prikaže na televizijskom ekranu.
"Kompanije Sony, Canon i ostali proizvođači opreme za video i fotografiju koriste sistem prepoznavanja lica koji funkcioniše u realnom vremenu, čak prepoznaje kada se smejete", rekao je Prentis.
On je dodao da će se u septembru na tržištu pojaviti sistem koji se nosi na glavi, putem kojeg se komande kompjuteru šalju mislima.
(MONDO)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
milannik1 Mr. Bombastic

|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 1224

|
|
ma da, vise volim ja mog starog misa nego da nosim nesto na glavi sto mi krade misli... a i kako onda da igram igrice i da pricam telefonom?
|
_________________ Better to want something you don't have, or to have something you don't want.
Danny Crane |
|
| |
|
 |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 50
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
^^Kako bi bilo sa "multi-taskingom" ?
Nemo samo na jedno da se skoncentrishesh. Promace ti srna pored nishana.
|
| |
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|
Godine: 42
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

|
|
Stigla budućnost iz starih futuristićkih filmova.Al meni draža ova sadašnjost.Ja više volim miša.Ma kad on klika, meni duša cvjeta .Osim toga razgibava mi prst, pa i to je neki trening.A touch screens jednostavno ne podnosim.
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
ipak bih radije misa nego da izgledam kao matrix
|
|
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
|
Šta rećim osim super ideja .. da još samo može da radi sve kao i normalan miš .. onda će biti u redu ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
kire_dr Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 62
Datum registracije: 24 Okt 2006 Poruke: 68 Mesto: Skopje

|
|
|
daljinski za TV i misko za kompjuter : turska gimnastika. ovo novo kako cemo da ga krstimo?
|
_________________ Zivite brzo... Vreme leti |
|
| |
|
 |
*pahulja* Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 06 Nov 2007 Poruke: 91 Mesto: necu da ti kazem celavi:)

|
|
meni je to bzv....da imam neki slem na glavi....i tako ta cudesa....-ipak je bolji mis...
|
|
|
| |
|
 |
rema10 Odomaćeni član

|
Datum registracije: 03 Jul 2008 Poruke: 1888 Mesto: Beograd

|
|
ma daj bezveze ne dam ja moj mx 518 nikad kako cemo mi matori da pikamo c.s.....alo bre....
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|