www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Čeka 14. dete sedam meseci posle poslednjeg porođaja
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 41

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 22, 2008 2:29 pm    Naslov poruke: Čeka 14. dete sedam meseci posle poslednjeg porođaja Na vrh strane Na dno strane

Samo sedam meseci nakon što je rodila svoje 13. dete, zgodna mama Džoan Votson (37) je presrećna što može da objavi da je ponovo u drugom stanju, piše Dejli mejl. Ova vitka mama kaže da obožava da je u drugom stanju, ali i da je srećna što posle svakog porođaja ima figuru kakvu je imala i pre rađanja. Samo pet dana nakon što je rodila 13. dete, ćerku Talulu, ova supermama nije imala problema da uđe u svoj uske farmerke. „Ja imam dosta sreće zbog toga što uvek lagano prolazim kroz trudnoću i nemam nikakve simptome”, kaže Džoan koja je u trećem mesecu trudnoće. Njen suprug Džon (42), koji je prevoznik, dodao je: „Ja sam najsrećniji otac na svetu. Imam toliko zdrave i srećne dece ali i ženu koja ima savršenu figuru”.

Džoan Votson, koja je ranije govorila za Dejli mejl o problemima s kojima se susreće pri pripremanju obroka za 14-oro kaže da nema nikakve tajne o vraćanju na staru kilažu.

„Ne držim dijetu kad se porodim, ali imam veliku slabost prema čokoladi i kao i sve mame uživam u njoj tokom trudnoće. Ali, ja se nikad puno ne ugojim tokom trudnoće, a nemam ni pojačan apetit i to onda sve ide lako posle. Pretpostavljam da s obzirom na to da non stop trčkaram okolo za decom, vodim ih u školu, pravim im obroke i vodim ih u kupovinu tako moram da budem fit htela, ne htela”.

Sa deset sestara i tri brata, nova beba će imati dosta društva za igru u četvorosobnoj kući i to Natašu (19), Bredlija (18), Šanis (16), Maraju (13), Džordžiju (11), Kejtlin (devet), Britani (osam), Febrijana (sedam), Čarlija (šest), Liljarnu (četiri), Nerili Džejd (tri), dvogodišnju Arni, kao i sedmomesečnu Talulu. Nažalost, čevrta po redu beba ovog para Augustina je rođena prevremeno i umrla je dan po rođenju.

Kada su ih upitali da li će im ovo biti poslednje dete, Džoan je rekla da će prestati da imaju decu kada budu spremni, a da ona nije ni blizu toga da odloži svoju odeću za trudnice.

(Blic)

KLICIC
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jul 2008
Mesto: Cazin

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 22, 2008 3:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa ovo je previse!!

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 46

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 22, 2008 3:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ko je reko da se ne može fudbalski tim da sastavi?

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 43

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 22, 2008 5:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Neki stvarno nisu normalni..... Rolling Eyes Malo ga preterali,treba posle oblaciti,raniti,skolovati tu decu Rolling Eyes

milannik1
Mr. Bombastic
<b>Mr. Bombastic</b>

Datum registracije: 11 Mar 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 22, 2008 6:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zena navikla da bude trudna... Mr. Green

Danny Crane

bibatwins
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 27 Jan 2008
Mesto: Paris

france.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 22, 2008 6:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Rolling Eyes Meni bi bilo previse. Njima ocigledno nije. Svako treba da radi ono sto ga usrecuje... njih ocigledno usrecuju deca. Za postovanje, u svakom slucaju, ako ne idu svetom sa prosjackim sesirom i traze pomoc za ono sto je njihov sopstveni izbor.

*pahulja*
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 06 Nov 2007
Mesto: necu da ti kazem celavi:)

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 22, 2008 8:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

francuskinja- cim su se odlucili da imaju toliko dece,verovatno imaju uslova..za to... Wink
mislim...da niko ...ne bi imao toliko..dece...da....im ne moze...dati ono osnovno sto im treba... Confused malo mi je glupo..to...sto ne misle dosta o budocnosti....kad....sa tim godinama imaju sedmomesecno cerku...da li misle...koliko ce oni godina imati ..kada se ona bude udavala?! bice malo matori.... Confused

adorable_petite
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 02 Jul 2008

france.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 22, 2008 11:59 pm    Naslov poruke: kontracepcija Na vrh strane Na dno strane

ok hajd moze se nekako skontati da ljudi vole sex, i da su malo vise ovisni o njemu, ali jbg danas postojji kontracepcija hehe

ali joj ovo su 100% ameri, oni su luda nacija, lol
mozda su kasnije skontali kakav biznis od ove dijece napraviti;
svasta se od njih moze ocekivat, lol
ali dali je ovo uopste istina pital se iko, mogu i ja napraviti artikl i neku fotku staviti i reci nekakvu glupost hehhehe
ne vijerujem ja u ovo
ova bi zena dosad trebala umrijeti, uostalom ne moze ih sve ni roditi prirodnim putem, morala je koji put imati i carski rez, a kad imas carski rez znas se kasnije granica kolko se puta jos mozes poroditi et zato ja mislim da je ova cista glupost
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Cool Cool Cool Cool Cool Laughing Laughing Wink Wink

*pahulja*
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 23, 2008 11:29 am    Naslov poruke: Re: kontracepcija Na vrh strane Na dno strane

adorable_petite je napisao/la sledeće:
ok hajd moze se nekako skontati da ljudi vole sex, i da su malo vise ovisni o njemu, ali jbg danas postojji kontracepcija hehe

ali joj ovo su 100% ameri, oni su luda nacija, lol
mozda su kasnije skontali kakav biznis od ove dijece napraviti;
svasta se od njih moze ocekivat, lol
ali dali je ovo uopste istina pital se iko, mogu i ja napraviti artikl i neku fotku staviti i reci nekakvu glupost hehhehe
ne vijerujem ja u ovo
ova bi zena dosad trebala umrijeti, uostalom ne moze ih sve ni roditi prirodnim putem, morala je koji put imati i carski rez, a kad imas carski rez znas se kasnije granica kolko se puta jos mozes poroditi et zato ja mislim da je ova cista glupost
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Cool Cool Cool Cool Cool Laughing Laughing Wink Wink

mozda i nije prevara..ja imam drugaricu...i njih ima desetoro..bez keve i caleta..pa ti sad gledaj,samo sto im keva basi nije u top formi... Razz

Ginobili93
...3,2,1...
<b>...3,2,1...</b>

Godine: 33

Datum registracije: 05 Jan 2008
Mesto: Kaluđerica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 23, 2008 12:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sto je mnogo-mnogo je...jedino ako ne prave Votston United............sa izmenama Rolling Eyes Wink

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 43

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 23, 2008 5:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

*pahulja* je napisao/la sledeće:
francuskinja- cim su se odlucili da imaju toliko dece,verovatno imaju uslova..za to... Wink
mislim...da niko ...ne bi imao toliko..dece...da....im ne moze...dati ono osnovno sto im treba... Confused malo mi je glupo..to...sto ne misle dosta o budocnosti....kad....sa tim godinama imaju sedmomesecno cerku...da li misle...koliko ce oni godina imati ..kada se ona bude udavala?! bice malo matori.... Confused

Ok ali ipak,treba se imati granice,neznas sta te sutra ceka,ne daj boze Roditeljima nesto da se desi,teskoj toj deci Confused

*pahulja*
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 23, 2008 6:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Francuskinja je napisao/la sledeće:
*pahulja* je napisao/la sledeće:

Ok ali ipak,treba se imati granice,neznas sta te sutra ceka,ne daj boze Roditeljima nesto da se desi,teskoj toj deci Confused

to si naravno u pravu.. Wink kao sto sam rekla,nemisle o buducnosti... Confused

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Čeka 14. dete sedam meseci posle poslednjeg porođaja Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon