:: |
Autor |
Poruka |
Ptolemej uvatija te, anđele

|
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 12662 Mesto: Negdi na balkanu ...

|
|
Čestitam raptore, sad je čista 10ka nastavljamo dalje s druženjem
|
|
 |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Chek sad, kako mladjano momche?
Zar ne beshe ti iz Gornjeg Vakufa? Ovde si mladjan, a ovamo radish u Donjem Vakufu, a bio si i "djak-peshak".
Nishta meni nije jasno.
btw: Morao sam medju prvima da se upisujem, necu biti nekoliko dana, a dotle ode tema u "otpad". A kad je arhivirana, onda nema pisanja.
E sadE, kudEN si se zaputio? Kako si ostao bez rank', sadEN si k'o muva bez glave. Ime, nemoj da ti prodje forumski zhivot u traganju za Rankom. (aludiram na zhensku osobu imena Ranka) Nadam se da ce te ogrejati sLOnce, da ne zebesh. I uprkos putevima zaraslim da dodjesh do izvora. A od tamo dva putica Shta onda? No, to je druga tema. Necu previshe da "ofiram" pre izlaska sledece epizode:
coco_bill i veloci kao i raptor ponovo jashIu.
Jashta, preSHjednik i ministar. A ministar sO dvOU imena. A zashto dva? Sachekajte sledecu epizodu.
Evo, bez slikica i slichnih zanimacija, kako sa google, tako i sa altaviste, zamalo da napishem astalaviste , chestitke povodom jubileja. Visoko Boga mi, jashta.
Zhiveli domacine.
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Uuuuu sada mozes imati duplex stan, na dve etaze, imas dve gajbe na razlicitim spratovima taman da ovu novu rodbinu mozes da rasporedis svakog u jedan cosak Cestitke za predjeni spratic i za ovaj jubilej, nadam se da ce ih biti jos puno i da cemo se jos dugo druziti i porodicno okupljati Ako kum nije dugme, ni zet nije bros
Hmmmm sta da ti poklonim... nadam se da se ne ljutis sto sam prisluskivala jedan razgovor s tvojom zenicom
Radovan III
Kad sam govorio: Rumenka, nemoj im dozvoliti ni
minut slobodnog vremena, odmah ce pod nekog leci,
ti si se smejala. I umesto da su svirale klavir i
ucile priznate jezike, pa se udale za inostrance, da
i mi imamo neke vajde od belog sveta - jedna vozi
interkontinentalnu hladnjacu, a druga stomak. Eto ti!
Rumenka
A kad sam ja govorila: nemoj s ledja, bice zensko,
ti si se kikotao...
Toliko od svaje za ovo javljanje
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
KInder Torta Moj Dobri Anđele...

|
Godine: 36
Datum registracije: 13 Jul 2007 Poruke: 8238 Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...

|
|
Cestitam
|
_________________ Proslo je sve za tebe ja sam sad stranac u noci,
A, zelim te, i zovem te... |
|
|
|
 |
ex_deda Banovan! *28*

|
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 7256

|
|
chestitam i ja
|
in tears we spilled while roaming earth
Thourn Whaul (2007)
|
|
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 45
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Gospodine Rrrraadovaneeeeee!!!!
Druže premijeru/Radovane, čestitam vam prelazak na X sprat.
Ne mogu nikako da se setim na kom spratu je živeo Radovan III, a mrzi me da ponovo prevrćem DVD.
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
kuku lele, 10 sprat... ajme majko mila, a lift ne radi... bar meni ne radi, meni se zaglavio, a ovaj šamara gore ko mahint...
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
 |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
wow čestitke za ovaj okrugli jubilarni 10. spratić i ajmo ajmo... samo napred
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
Čestitam slatki raptore..I da,ne zaboravljam onaj CD.Treba da dođeš po njega
Pusa
|
|
|
|
|
 |
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.

|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685

|
|
cestitam druze
samo ti cepaj
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
Ohanzee je napisao/la sledeće: | cestitam druze
samo ti cepaj  |
hvala ti , druze, hvala... malopre sam cepao drva , a evo me sad na forumu...
A kad sam video da Vrancuskinja salje kiss svakom ko predje novi sprat, sad ima da postujem kao lud...
Hvala svima!!!
Rasplakaste me, dirnuli ste me...
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|