:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Spremite pivo i krofne - najpopularnija otkačena žuta porodica vratiće se na veliko platno, potvrdio je scenarista Met Groning.
Prošlogodišnji hit film "Simpsonovi" zaradio je više od 500 miliona dolara u bioskopima, a sada će dobiti i nastavak.
"Vraćamo se u Springfild, ali nismo sigurni kada", rekao je on.
"Pravljenje prvog filma trajalo je četiri godine, tako da nećemo žuriti, uglavnom jer ne volimo da mnogo radimo", našalio se tvorac Simpsonovih.
Prošle godine, Homer, Mardž, Bart, Lisa, Megi i ostali simpatični likovi iz Springfilda proslavili su 20 godina na malim ekranima.
(MONDO)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
KLICIC Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jul 2008 Poruke: 182 Mesto: Cazin

|
|
|
Jedva cekam, od malih nogu sam ih gledao i nikad da dosade.Najbolji su, a Homeru nitko nije ni do koljena!!
|
|
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
mogli bi da nas i postede
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
milannik1 Mr. Bombastic

|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 1224

|
|
zasto bi zurili kad je zaradio 500 miliona... nek potrose malo...
|
_________________ Better to want something you don't have, or to have something you don't want.
Danny Crane |
|
| |
|
 |
*pahulja* Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 06 Nov 2007 Poruke: 91 Mesto: necu da ti kazem celavi:)

|
|
ne..znam..sta drugi misle..al meni..je..ova serija...stvarno....nesto najgluplje sto moze televizija da prikazuje... to...riganje..na tv-u..i te gluposti..mislim...mozda je to nekome super,al meni je totalno bezlezno....ko voli nek izvoli....
|
|
|
| |
|
 |
jackienk Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 10 Jan 2008 Poruke: 2

|
|
|
Kad sam imao 8 godina pucao sam od smeha, a sada mi stvarno nije smesno a imam 14
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|