:: |
Autor |
Poruka |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
Originalni naziv: P.S. I LOVE YOU
U bioskopima od: 2007-12-20
Režija: Richard LaGRAVENESE
Uloge: Hilary SWANK, Gerard BUTLER , Jeffrey Dean MORGAN, Lisa KUDROW, Gina GERSHON, Kathy BATES, Harry CONNICK Jr.
URL: http://psiloveyoumovie.warnerbros.com/
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
 |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
Sinopsis:
Na seoskom drumu u Irskoj pre više od deset godina, bila je to ljubav na prvi pogled za Holi, izgubljenu mladu turistkinju (Hilari Svonk), i Gerija, šarmantnog lokalnog momka (Džerard Batler). Holina majka (Keti Bejts), ne odobravajući njihovu vezu, zabrinuta je da je njena svojeglava ćerka suviše mlada za brak. U narednim godinama, nekada neustrašiva Holi postala je nesigurna u sopstveni identitet. Kada se Geri razboli i Holi ostane udovica pred svoj 30. rođendan, njena porodica i najbolje prijateljice (Lisa Kudrou, Đina Geršon) zabrinuti su da ona nikada neće izaći iz svog stana na Menhetnu. Posle nedelja gledanja starih filmova, neočekivano stiže rođendandska poruka od Gerija, obeležavajući početak niza pisama koja od nje traže da ispunjava neobične zahteve. Uz pomoć prijateljica, Holi počinje godinu velikih avantura koje je za nju isplanirao Geri, da bi joj pomogao da otkrije ko je ona bez njega i da je podseti - P.S. Volim te.
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
jako sam razocarana ovim filmom, gluma nikad losija, a i tema je skroz bzv...
cudi me, ipak su to oskarovka i jedan dobar glumac..
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
slazem se sa majom .. film je veoma lose bio odradjen i jednostavno .. sta da kazem ..nije me zadovoljio
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|