Oral, bez pitanja
Strana prethodna 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 sledeća |
:: |
Autor |
Poruka |
mimi_kapone Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 45
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 107 Mesto: Jug

|
|
Mislim da ne treba da se pita, krenes lagano sve nize i nize...
U 99% slucajeva ce pustiti partner ovog drugog da nastavi i zadovolji ga. Pre samog cina sexa, najbolje je napraviti dobru predigru i naravno oral i to 69! to mnogo pali, a posle toga sve prsti!!!
Uostalom to i zivotinje vole
|
_________________ Pozdrav od fenomenomenalnog, jedinstvenog, neprikosnovenog, posebnog i ne ponovljivog Miiiiiiimiiiiiiiiiiijaaaaaaaaaaaa Kaaaappooooneeeeeeaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! |
|
|
|
 |
tomarko Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 03 Maj 2006 Poruke: 116

|
|
|
|
 |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©

|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

|
|
Jesan, ima par dana ..Sidli na kauču... i meni došlo i ajmo mare
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
Jesam ..Pa u početku se pita,posle se navikneš
|
|
|
|
|
 |
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.

|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685

|
|
Little_dress je napisao/la sledeće: | Da li ste ikada silno pozeleli da voljenom/voljenoj pruzite oralno zadovoljstvo,spustili se nize, nize.... bez prethodno da ga/je pitate da li se slaze sa tim?
I jos nesto, da li bi ste usudili da to radite osobi koju jako kratko poznajete?
A naravno moram da pitam i da li je to vama neko uradio sasvim iznenada i neocekivano?
Sta ste pomislili o toj osobi?
 |
pozeleo sam vise nebrojeno puta... i nikada nisam pitao... niti cu... samo luda moze da odbije zadovoljstvo
jednom se desio oral sa osobom koju nedovoljno poznajem... obostrani...
sta sam pomislio o toj osobi? ... "ahlafsj;gh;HAOIRHGKJCNhadfj;kh" (citaj... nisam razmisljao... samo sam uzivao... iznenada i neocekivano... i bilo je extra...
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
 |
jerumi Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 31 Maj 2007 Poruke: 186

|
|
ko se ikad bunio il nije hteo oralni sex jbt????!!!!
|
_________________ nemam ja toliko kofera, kada me tuga potera, da spakujem sva ta gorka osecanja... |
|
|
|
 |
sweetlady ..femme fatale..la vraie..

|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji

|
|
Da li sam ikada? Jesam i kao sto je napisano krenes od nezno od usana zatim vrat i nize nize jos nize Osobi koju kratko poznajem do sada ne, mada nikada se ne zna, mozda. Da li mi je to neko uradio? Da moj bivsi dragi me je vise puta probudio na taj nacin
|
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
Bolje je kad se pita, ipak je bolja ta varijanta.
Lepo kaze narodna poslovica: ko pita, ne skita!
Isto vazi i za temu ( koju sad ne mogu da nadjem) Da li da ljulja ili da zhulja.
Da zhulja , dabome. Vazda! E tu se pokaze ko je tehnicar i ko je ing. za one stvari.
A kad ljulja, kad ljulja... ih pa onda svako moze potrefiti, tu nema seretluka, nema meraka.
I za to ima narodna poslovica: Gde je kuca tesna , celjad nisu besna.
Sta treba, da ljulja pa da mi posle potomstvo bude besno i caknuto. Neka hvala!
Ja se drzim narodnih umotvorina i kad je sex u pitanju!
|
|
|
|
|
 |
DŽEJNA Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 50
Datum registracije: 28 Sep 2007 Poruke: 2 Mesto: SARAJEVO

|
|
Ma dajte,....pa zar ima boljeg osjećaja nego kad nam je u ustima....onako..
|
_________________ VJEČITI STUDENT |
|
|
|
 |
amarenna Odomaćeni član

|
Godine: 32
Datum registracije: 10 Mar 2009 Poruke: 2342 Mesto: •● U njegovom srcu ●•

|
|
ma najbolje je bez pitanja.. samo krenes i ide to...
|
_________________ ~..♥ Sebi dozvoli sve...samo jedno ne...da te ima netko tko te ne zasluzuje..♥ ~ |
|
|
|
 |
cica_sanelica Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 02 Maj 2009 Poruke: 42 Mesto: u Njegovom srcu

|
|
Ako vam je uistinu voljeni/voljena ne vidim čemu pitati? Zašto kvariti taj trenutak strasti i zašto bi netko imao nešto protiv da ga voljena osoba zadovolji
|
_________________ ~Markova mala~ |
|
|
|
 |
---X---GIRL [●Sancta ஐ Sapientia●]
![<b>[●Sancta ஐ Sapientia●]</b> <b>[●Sancta ஐ Sapientia●]</b>](images/ranks/miss_mister.gif)
 |
Godine: 32
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 16644

|
|
nastasenjka je napisao/la sledeće: | ne pitam...ne trosim vreme na reci  |
bas to
|
|
 |
|
 |
www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Oral, bez pitanja |
Vreme je podešeno za GMT + 1 sat Strana prethodna 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 sledeća |
Strana 8 od 10 |
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|