:: |
Autor |
Poruka |
jelena90 Upućeni član

|
Godine: 34
Datum registracije: 06 Okt 2006 Poruke: 433 Mesto: Beograd

|
|
imaju lepih pesama...
|
_________________ Nocas nek misle da sam ku#va,da je vredno telo moje,nocas me ljubi ko god zeli,a ja cu zeleti usne tvoje,nocas nek vino utice na mene,nek me boli i vredja pogled tvoj,nocas me mrzi i ja cu mrzeti sebe,ali ne zaboravi NOCAS SAM KU#VA SAMO ZBOG TEBE!!! |
|
|
|
 |
petar_84 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 16 Nov 2006 Poruke: 3

|
|
Molim i ostale da podrze comeback jedne od najvecih dizelaskih grupa svih vremena
|
|
|
|
|
 |
sharki Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 12 Okt 2006 Poruke: 83

|
|
Nisu losi, valjda ce da njdju adekvatnu zamenu za Anu Kokic
|
|
|
|
|
 |
LaNa83 rizmalovo srculence

|
Godine: 41
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd

|
|
sharki je napisao/la sledeće: | Nisu losi, valjda ce da njdju adekvatnu zamenu za Anu Kokic | pa nije ona bas toliko nezamenljiva...
|
|
 |
teac Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 115

|
|
Super, bas mi je drago. Dobra je obrada pesme Snage mi ponestaje. I Suze je extra pesma
|
|
|
|
|
 |
popke75 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 25 Dec 2006 Poruke: 5

|
|
LaNa83 je napisao/la sledeće: | sharki je napisao/la sledeće: | Nisu losi, valjda ce da njdju adekvatnu zamenu za Anu Kokic | pa nije ona bas toliko nezamenljiva...  |
Naravno da nije, pogotovo što je ceo album u pesku vremena otpevala njihova "stara" članica J. Simić, a album je sniman za vreme bombardovanja! Što se tiče vokalnih kvaliteta Ane Kokić u to vreme najbolji detalj koga se sećam je njihovo gostovanje kod Minimaksa gde je on tražio od Ane da otpeva nešto i ostao je kratkih rukava ! 8) Eto malo da Vas prosvetlim!
|
|
|
|
|
 |
CECA_CARICA Upućeni član

|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2007 Poruke: 391 Mesto: Pink room

|
|
ja jako volim pesmu suze tako je lepa...
|
_________________ <3 |
|
|
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
Svidjaju mi se pesme... Snage mi ponestaje i Suze
|
|
 |
DexyyCo Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 04 Jan 2007 Poruke: 31

|
|
Pa kad ce album? Podrzavam njihov povratak.
|
_________________ DexyCo |
|
|
|
 |
558809 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Jul 2008 Poruke: 1 Mesto: Beograd

|
|
hehe to da ce Energija izdati novi album je stvarno lepa vest, oni su the best. Da li bi mi mozda neko mogao pomoci oko akorda iz pesme suze???
Trazio sam svuda na netu al nema nigde, pls!!! pozz za sve
|
_________________ I work for Kaiser Soze |
|
|
|
 |
n_i_k_o_l_a_90 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 17 Nov 2007 Poruke: 17 Mesto: Zemun

|
|
popke75 je napisao/la sledeće: | LaNa83 je napisao/la sledeće: | sharki je napisao/la sledeće: | Nisu losi, valjda ce da njdju adekvatnu zamenu za Anu Kokic | pa nije ona bas toliko nezamenljiva...  |
Naravno da nije, pogotovo što je ceo album u pesku vremena otpevala njihova "stara" članica J. Simić, a album je sniman za vreme bombardovanja! Što se tiče vokalnih kvaliteta Ane Kokić u to vreme najbolji detalj koga se sećam je njihovo gostovanje kod Minimaksa gde je on tražio od Ane da otpeva nešto i ostao je kratkih rukava ! 8) Eto malo da Vas prosvetlim!  |
Nije ana nezamenljiva al je tesko naci joj adekvatnu zamenu
Sto se tice toga da ona nije pevala na jednom albumu vec samo otvarala usta, to ona nikad nije ni krila, oni su snimili pesme sa drugom pevacicom a ona je posle zbog svadje otisla i onda je dosla ana oni su je iskoristili da otvara usta jer nisu hteli da snimaju ponovo, al je kasnije ona pevala naravno.
|
|
|
|
|
 |
bleim uz vas Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 33
Datum registracije: 22 Jun 2008 Poruke: 7

|
|
ja sam za povratk densa,realno energja je imala hitove u to vreme a par pesam se i danas vrte,sto znaci da su prave!!!
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|