:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
U Kragujevcu je na platou kod fabrike Zastava u subotu počelo međunarodno takmičenje u driftu, bočnom klizanju automobila, King of Europe, koje se prvi put održava u Srbiji.
Pred više hiljada gledalaca, u kvalifikacionim takmičenjima učestvuje 40 driftera iz Grčke, Italije, Austrije, Mađarske, Holandije, Francuske, Slovenije i Slovačke.
Pored zvaničnog dela takmičenja na stazi, priređen je i ništa manje atraktivan zabavni program, izbor za najlepši automobil - Styling, najglasniju muziku u vozilu - Sound of quality i performans na motorima.
Za nedelju su zakazana finalna nadmetanja u "priklizavanju" i revijalni deo u kome će nastupiti i takozvani twin drift, gde može doći do kontakta vozila.
Organizatori najveće evropske drift manifestacije King of Europe su Auto tuning Club i časopis Tuning Styling. Pokrovitelj takmičenja je grad Kragujevac.
(Beta)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
mocabec Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 66
Datum registracije: 30 Jun 2008 Poruke: 1 Mesto: bec

|
|
pozdravljam organizatore i ljude koji su imali energije da realizuju to takmicenje. zivim u Austriji, i cesto imam prilike da posecujem auto takmicenja. to volim gledati jer sam se kao mladji i ja bavio auto trkama. Samo napred i zelim puno uspeha nadalje. Pozdrav Moca
[Edit by jecika_84: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
|
|
| |
|
 |
D_U_K_I Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 13 Apr 2008 Poruke: 1

|
|
Msm ova cica sa slike je dobra . Sad mislim da bi pre gledao nju nego yugica .
|
|
|
| |
|
 |
tazmanac Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 27 Okt 2007 Poruke: 1 Mesto: negotin

|
|
|
na skupu je bilo extra... proveli smo se super... za koji dan stavljamo slike na nasem sajtu ... pozdrav od extreme styling cluba...
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|